Alle venner er klar: Nu sker det

De mange fans af tv-serien "Venner" kan godt begynde at glæde sig. (Foto: Ritzau Scanpix)

Samtlige seks stjerner fra tv-serien “Venner” har ifølge amerikansk medie underskrevet kontrakter, som gør det muligt at lave en genforening.

Alt tyder nu på, at fans af den ultrapopulære tv-serie “Friends” - eller “Venner”, som den hed på dansk, godt kan begynde at glæde sig. 

Ifølge mediet Deadline.com har samlige seks stjerner fra serien efter hårde forhandlinger nu skrevet under på de kontrakter, som gør det muligt at lave et specialafsnit af “Venner”, som blev sendt fra 1994 til 2004. 

Matthew Perry, der en af de seks hovedrolleindehavere, satte ekstra gang i spekulationerne om en genforening, da han onsdag på Twitter skrev, at der var store nyheder i vente. 

Hver af de seks stjerner får angiveligt et sted mellem 20 og 27 mio. krone for at optræde i et enkelt genforenings-afsnit. Det er dog langt fra sikkert, at der bliver tale om et decideret nyt afsnit, hvor skuespillerne træder ind i deres gamle karakterer. Det har skaberne af showet, David Crane og Martha Kaufmann ved flere lejligheder afvist. 

Ifølge Deadline.com kan der i stedet blive tale om en såkaldt “manuskriptfri” reunion, hvor skuespillerne eksempelvis sidder sammen og taler om showet. De seks stjerner er Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc og Matthew Perry.

Venner-showet vil i første omgang blive vist på streamingtjenesten HBO Max, som går i luften i USA til foråret.