Alexandra klar til nye eventyr: "Det er godt at starte på en frisk"
Siden sin skilsmisse har grevinden vist sig ved flere sociale og kulturelle arrangementer, hvor hun altid er i strålende humør. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto
Grevinde Alexandra er nu klar til at kaste sig ud i et nyt kapitel, efter skilsmissen med Martin Jørgensen, fortæller hun i et interview.

Tiden læger alle sår, siger man. Og det lader også til, at grevinde Alexandra nu har lagt efterårets skilsmisse bag sig.

Hun fortæller i et interview med ugebladet Her og Nu, at hun er parat til nye oplevelser efter bruddet med Martin Jørgensen.

- Jeg har glædet mig til at byde det nye år velkommen. Jeg står et sted i mit liv, hvor jeg gerne vil prøve nogle nye ting. Det er godt at starte på en frisk, siger grevinden til ugebladet.

Dog har skilsmissen og tiden efter været en hård oplevelse, må grevinden erkende.

- Ja, det er vemodigt. Og det skal det også være. Men det var en anden tid. Det var dengang, siger hun og kigger nu i stedet fremad.

Og hvad fremtiden står på for Alexandra, er endnu uvist. Hun har stadig ikke fundet sig en ny kæreste, men det daglige liv i palævillaen i Klampenborg, hvor hun bor sammen med sin yngste søn, prins Felix, går videre - indtil videre. For det kan jo være, at prins Felix ligesom sin storebror, prins Nikolai, skal fortsætte sin skolegang på Herlufsholms Kostskole ved Næstved på et tidspunkt.

- Vi har overhovedet ikke taget nogen beslutning endnu. Børnene er meget forskellige, så det ved vi ikke. Han går kun i 7. klasse. Men han kan godt se, hvor begejstret Nikolai er for det. Men som sagt, de er meget forskellige. De får selv lov at bestemme, fortæller Alexandra til Her og Nu.

Skilsmissen mellem grevinde Alexandra og Martin Jørgensen blev offentlig kendt i september 2015.

/ritzau/FOKUS