Afsløring: DR-stjerne stiller op i Melodi Grand Prix

Underholdning
Jasmin Gabay (midten) deltog sammen med Jon Edlund (til højre) i finalen af 'Den store bagedyst', men de måtte begge se sig slået af Emil Obel (til venstre). Ekstra Bladet erfarer, at den 30-årige sangerinde nu stiller op i Dansk Melodi Grand Prix. (Foto: Foto: DR)

Jasmin Gabay nåede i efteråret til finalen i 'Den store bagedyst', og ifølge Ekstra Bladet er hun nu klar til at indtage scenen, når Dansk Melodi Grand Prix afvikles i Herning.

Vi nærmer os den tid på året, hvor Dansk Melodi Grand Prix så småt begynder at banke på døren for at synge ud i de danske tv-stuer.

DR afholder den 31. januar et stort pressemøde - her afsløres årets deltagere og deres sange, men allerede nu kan Ekstra Bladet løfte sløret for, at mindst ét kendt ansigt er at finde på listen over solister.

Det drejer sig om Jasmin Gabay, der i efteråret nåede til finalen i 'Den store bagedyst', hvor hun dog måtte se sig slået af 17-årige Emil Obel.

Den 30-årige københavner har ikke blot styr på glasur og temperering af chokolade. Hun er frontfigur i bandet Le Freak, der spiller cover-versioner af de kendte hits, der plejer at få folk ud på dansegulvet.

Hun har også tidligere sunget kor i 'X Factor', og tilbage i december stod hun på scenen i Royal Arena, hvor hun lagde kor-vokaler til Mariah Careys store julekoncert.

Ekstra Bladet har talt med Jasmin Gabay, men hun ønsker ikke at bekræfte, at hun deltager i Dansk Melodi Grand Prix 2019.

Svaret er derimod kryptisk, da avisen beder Jan Lagermand Lundme, der er underholdnignschef i DR, om at bekræfte, at amatørbageren er med i årets store sangkonkurrence.

- Men hun synger fantastisk og vil da være dejlig at have med, siger han til Ekstra Bladet.