Afklædt LA-politiker: Mine venner tvivler på jeg kan få en mand

Den 21-årige debattør og blogger har fået nogle mystiske gaver af vennerne og tager det som en hentydning til problemer med mændene.
Blogger og debattør Nikita Klæstrup til gallapremiere sammen med bedstevennen Søren Juliussen, som også selv er blogger.
Blogger og debattør Nikita Klæstrup til gallapremiere sammen med bedstevennen Søren Juliussen, som også selv er blogger. Foto: SKAFTE RUMLE/Polfoto

Den 21-årige debattør og blogger Nikita Klæstrup har fået stor opmærksomhed - særligt for sit udseende - lige siden en ualmindeligt afslørende kjole ved Konservativ Ungdoms jubilæum satte hele Danmark på fornavn med det tidligere medlem af Konservativ Ungdom. Ligesom hun hun også har delt flere afklædte billeder af sig selv på de sociale medier.

Men opmærksomheden er åbenbart ikke nok, hvis man spørger Nikita Klæstrups venner. Ifølge kendissen tror de nemlig ikke rigtig på, at hun kan finde en mand, skriver hun på sin blog. Det har hun konkluderet ovenpå to meget mystiske gaver, hun har fået.

- Mine to bedste venner, Anne-li og Søren, har givet mig de særeste gaver. Endda helt uden nogen anledning og helt uafhængigt af hinanden. I fredags, da jeg var sammen med Anne-li, valgte hun at give mig nogle viagra-piller. Det mente hun lige, at jeg ville nyde godt af, skriver Nikita Klæstrup.

Ikke lige hvad den politiske aktive pige, som efter debuten hos Konservativ Ungdom i stedet har meldt sig ind i partiet Liberal Alliance, havde forventet. Men det var ikke det hele.

- I søndags havde jeg besøg af Søren, som vælger at give mig en vibrator og en dildo. Derudover har han selv en matchende dildo. Så vi har nu søsterdildoer. Det er en sær form for venskab, erkender den 21-årige singlepige og fortsætter humoristisk:

- Så tak til mine venner. Den ene mener åbenbart, at jeg ikke kan tænde en mand nok, og den anden mener, at jeg slet ikke kan få en mand, skriver hun i blogindlægget.

Læs hele indlægget her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.