Ærgerlig Esbjerg-lejr savner kvalitet efter 0-2

Sport
Esbjerg havde svært ved at dæmme op for OB i nederlaget på 0-2. (Foto: Foto: Tobias Nicolai/Polfoto)

Esbjerg spillede ikke nogen stor kamp mandag aften og måtte derfor se skarpe OB tage hjem med alle tre point.

Esbjerg tabte mandag aften i Alka Superligaen, da det hjemme på Blue Water Arena blev til et 0-2-nederlag til OB.

Fynboerne scorede kampens første mål på en friløber, da Nikolaj Hagelskjær ophævede Esbjergs offsidefælde, og det ærgrede højrebacken.

- Jeg har ikke set det første mål på tv endnu, men det er klart, at jeg nok bare skulle have stået en halv meter længere fremme, så vi havde trukket Anders K. Jacobsen offside, siger han.

Han følte, at vestjyderne havde muligheden for at tage point.

- Vi manglede vel bare at lave mål, for i specielt anden halvleg syntes jeg, vi havde mange chancer. Skarpheden var der bare ikke, og så bliver det hele meget hurtigt sort-hvidt, siger Nikolaj Hagelskjær.

Midtbanespiller Casper Nielsen savnede den vante organisation på banen, og det blev udslagsgivende.

- Vi løb mange meter forgæves især i første halvleg. OB spillede meget rundt om os og kom alt for let igennem.

- Hvis vi skulle have haft tre point mod et hold som OB, så skulle vi have været skarpere hele vejen rundt, siger Nielsen.

Træner Jonas Dal var efter kampen ikke tilfreds med sit holds omgang med bolden og villighed til at løbe i de rum, der ville have gjort ondt på OB.

- Der manglede kvalitet i vores boldomgang. Vi var for dårlige, når vi modtog den og spillede den videre. Det skal vi lave om på og blive bedre til fremadrettet, for det var hovedessensen i dag.

- Jeg ville også gerne have set nogle flere investeringsløb fra angriberne, som virkelig ville bide hos modstanderen, siger træneren.

Esbjerg hænger med nederlaget fast på tiendepladsen i Superligaen. Næste opgave for vestjyderne er fredag i Haderslev, hvor Sønderjyske tager imod.

/ritzau/