sponsoreret indhold Tre tips til den sparsommelige bilejer

En bil er dyr i drift, uanset hvor pænt man kører, og hvor godt man passer på bilen.

Der er en række obligatoriske udgifter forbundet med at have bil. Det vedrører først og fremmest brændstof, bilforsikring og bilreparation, ligesom udgifter til bilvask kan forekomme. De mange kommende tips er tilegnet dig, som gerne vil holde dine biludgifter nede.

Tank brændstof, når det er billigst

Brændstof er dyrt, jovist, men der bør ikke herske nogen tvivl om, at priserne kan variere betydeligt fra tankstation til tankstation. Du skal desuden være bekendt med, at literprisen kan variere alt efter, om du tanker om morgenen, eftermiddagen eller natten. Det handler altså ikke kun om at vælge den rigtige tankstation, men også om at vælge det rigtige tidspunkt.

Hvornår er det billigst at tanke benzin og diesel? En god hovedregel går på, at det er billigst at tanke inden kl. 10:00.

Udfold dig som bilmekaniker

Det andet tip går på at udfolde dig som bilmekaniker, så du kan reparere bilen på egen hånd og dermed spare penge. Du behøver ikke at være uddannet bilmekaniker for at kunne skifte de mest gængse dele på en bil, så hvorfor ikke kaste dig ud i det?

Er din bil gået i stykker, så kan du købe brugte reservedele fra en autoophugger. Du kan med fordel vælge en forhandler, som har mange års erfaring inden for autoophug. Leder du efter en troværdig forhandler af brugte reservedele, så vil vi gerne informere dig om, at her kan du læse mere om et autoophug.

Når bilens motor står af, så er det fornuftigt at overveje, om det rent økonomisk kan betale sig at skifte den. Det kan ikke nødvendigvis betale sig, men hvis du køber en brugt motor, så bliver det måske slet ikke så dyrt, som du havde frygtet. Er motoren stået af, så klik her for billige, brugte bilmotorer.

Saml dine forsikringer og spar penge på din bilforsikring

Ingen bilejere kan slippe for at tegne en bilforsikring, da det er en lovpligtig forsikring, men du skal da vide, at du kan spare mange penge på dine forsikringer, herunder din bilforsikring. Der kan eksempelvis være mange penge at spare ved at samle sine forsikringer hos ét selskab. Den egentlige besparelse afhænger af flere faktorer, men der kan sagtens være tale om en besparelse på flere tusinde kroner om året.

Vil du gerne vide, om du kan spare penge på dine forsikringer, så tag kontakt til dit forsikringsselskab og bed om et godt tilbud.

Ovenstående indhold er sponsoreret