SPONSORERET INDHOLD Tasker til den modebevidste

Tasken er et must-have for enhver modebevidst kvinde, og ofte findes der mere end én i garderoben. Hos MESSAGE finder du et bredt udvalg af tasker, der både kan anvendes til hverdag og fest. Den helt klassiske taske er især svær at undvære, da denne netop kan styles til alle anledninger, hvor en trendy taske kan give dit look lidt mere kant. Festtasken vil ofte være et item, der pifter dit festlook op og tilføjer et personligt præg til din stil – en taske man måske ikke vil bruge til hverdag eller mere formelle arrangementer. Ønsker du en hverdagstaske, som er rummelig og nem at have med på farten, så kan du med fordel vælge Mia tasken fra Nunoo, der kan rumme op til en 13” computer – denne taske kan du finde online hos MESSAGE.

Hvis du ønsker en taske, der skal holde i mange år, bør du investere i en ruskindstaske eller en lædertaske, som er både praktisk og god i kvaliteten - en lædertaske bliver kun pænere med tiden, da skindet patinerer. Håndtasker og crossover-tasker har den perfekte størrelse, når du kun har behov for at have de vigtigste ting med dig, såsom pung, mobiltelefon og nøgler. Hos MESSAGE kan du finde tasker i disse kvaliteter fra brands som Nunoo, Hvisk og Daniel Silfen. MESSAGE har især et bredt udvalg af Nunoo tasker, hvor du kan finde en passende taske til enhver lejlighed, her i blandt hverdagstasker, festtasker og rummelige tasker der kan anvendes som rejsetasker eller computertaske. Mange af Nunoo taskerne kendetegnes ved detaljer som lynlåse og nitter, hvilket giver tasken et cool og råt look. Ønsker du en hverdagstaske kan MESSAGE anbefale Stine og Ellie modellen, som er tasker i en mellemstørrelse. Har du brug for en mere rummelig taske til hverdag, er Alimakka modellen perfekt til dette formål, eller ønsker du modsat dette en lille og mere diskret taske, bør du gå med Helena-modellen – alle taskerne kan bruges som crossbody-tasker eller over skulderen, og på den måde er taskerne meget anvendelige og giver dit look et fashionabelt og trendy udtryk.

Hvis du ikke ønsker det rå look, men en mere klassisk taske, så er taskerne fra Daniel Silfen stilfulde og tidløse i deres design i en lækker læder- eller ruskindskvalitet. Taskerne fra Daniel Silfen er et ideelt valg, hvis du er på udkig efter en taske, som kan bruges både til hverdag og fest. Daniel Silfen taskerne fås i flere flotte farver, med justerbar strop og en fin lille hank, der er genkendelig for Daniel Silfen taskerne.

MESSAGE har også tasker fra mærket HVISK, og disse tasker passer perfekt til dig, som elsker knald på farverne. Taskerne fra Hvisk fås i en cool skinnende kvalitet i flere forskellige farver, såsom lækre pastelfarver i gul, blå, orange eller lyserød – men fås også i hvid og sort. Gå på opdagelse i MESSAGEs store udvalg af tasker og bliv inspireret.

Ovenstående indhold er sponsoreret