sponsoreret indhold Sådan skaber du ro og balance i hjemmet

Vores hjem er den ultimative komfortzone, og derfor er det også vigtigt, at vi føler os godt tilpas. Som danskere er vi kendt for vores forkærlighed til hygge og der er heldigvis rigtig meget, vi selv kan gøre, for at gøre hjemmet til et hyggeligt og rart sted at være. Først og fremmest kan det betale sig at investere i møbler, der gør både øjne og sjæl glade og tilpasse.

Det er selvfølgelig en individuel smagssag, hvad vi finder visuelt tilfredsstillende og hvad vi finder komfortabelt, men internettet bugner af gode muligheder til enhver smag - www.unoliving.com er altid opdateret med de seneste interiørtendenser, og er derfor et oplagt sted at finde de sidste nye skud på stammen. På siden finder du både lækre skandinaviske møbler med minimalistiske tendenser samt mere kulørte bud på indretning inspireret af sydens sol. Her finder du en introduktion til stuens to hyggeligste elementer, nemlig sofaen og sofabordet, så du altid er sikret de rigtige og mest afslappende rammer, der passer lige i dit hjem.

Sid godt i den rigtige sofa

Apropos hygge, så er der næppe noget mere hyggeligt end en stor, blød sofa. Det er i hvert fald noget, som næsten er garanteret at være i de danske stuer, og den rigtige sofa kan også gøre meget for stemningen i hjemmet. Hvis du mangler inspiration til den næste sofa, der skal bryde dine gulve derhjemme, kan du klikke her. Du behøver selvfølgelig ikke begrænse dig til én sofa, da det er let at falde i dyb forelskelse i flere af de flotte modeller. Det er i tiden særligt populært at kombinere stilarter, farver og teksturer, så der er rig mulighed for at kombinere en eller flere af de smarte modeller. Der findes både to-, tre- og firepersoners sofaer, så hele familien eller alle vennerne sammen kan hygge i stuen.

Sofaerne kommer i mange forskellige modeller og med forskellige materialer, hvilken kan være en god overvejelse at gøre sig. Har du eksempelvis børn i huset, vil du med sikkerhed finde glæde i et materiale der er vandafvisende eller i det mindste let at tørre af. Krydr stuen med et par smarte puder i et specielt mønster eller form, der kan sætte prikken over i’et på din nye sofa. At tilsætte moderigtige puder er ligeledes en nem og billig måde at skifte look, da alt det kræver er et nyt betræk.

Stilrene stueborde

Til enhver sofa skal der selvfølgelig være et dertilhørende stuebord, så kaffekopperne, damebladene eller spilkonsollerne har et sted at hvile, når du har brug for et hvil. Du kan se her, hvis du mangler inspiration til et stuebord derhjemme.

Som det fremgår af det imponerende sortiment, så er tendenserne for sofaborde lige nu det rustikke og gennemtrængende. Derfor vil du også finde modige nuancer af grå kombineret med rå materialer som stål, jern og upoleret træ, der er med til at give et naturligt look i stuen. Materialerne er ligeledes utroligt praktiske, idet de er lette at rengøre og tilmed passer i langt de fleste stilarter, hvad enten du er til charmerende genbrug, tidløs New Yorker-stil, farverig flower power eller bløde pasteller. De rustikke sofaborde er tidløse og hårdføre, så det kan godt betale sig at kaste pengene efter dem, da denne form for sofaborde giver dig glæde i mange år.

Ovenstående indhold er sponsoreret

Ovenstående indhold er sponsoreret