Cyklistforbundet VI CYKLER TIL ARBEJDE hele sommeren: Ta' cyklen, når banen lukker
Brug sommerens banelukninger til at opleve sommeren på en ny måde og få god daglig motion samtidig. Foto: Mikkel Østergaard
Giv dig selv en sommer fuld af uventede cykeloplevelser - og vind en eksklusiv kvalitetscykel. Cyklistforbundet forlænger sin maj-kampagne og inviterer alle berørte af sommerens banelukninger og andre med arbejdsplads i Region Hovedstaden til at deltage i en sommerudgave af VI CYKLER TIL ARBEJDE.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
I sommeren 2018 bliver der i forbindelse med banerenoveringer lukket for al togdrift på Frederikssundbanen mellem Valby og Frederikssund i perioden 1. juni om aftenen - 26. august og på Kystbanen den 30. juni - 12. august.

Til gengæld forlænger Cyklistforbunde sin landsdækkende maj-kampagne VI CYKLER TIL ARBEJDE, således at den fortsætter hele sommeren i Region Hovedstaden. Det sker i samarbejde med virksomhedsnetværket Moving People og med støtte fra Region Hovedstaden.

- Hvis man pendler hver dag med toget, så vil banelukningerne skabe udfordringer i hverdagen. Men vi håber, at så mange som muligt vælger at se det som en mulighed for at opleve sommeren på en ny måde og siger ja, så hopper jeg på cyklen i årets bedste måneder, siger Klaus Bondam, direktør i Cyklistforbundet.

Deltager man i forlængelsen, får man direkte i sin mail gode nyhedsbreve med tips til spændende cykelruter, særlige oplevelser på ruten og info om, hvordan man kan kombinere sin cykeltur med offentlig transport, der ikke er berørt af banelukningerne.

GRATIS GENVEJ TIL MOTION I DAGLIGDAGEN

Hver cykeldag tæller som et lod i lodtrækningen om hovedpræmien, der er en højkvalitetscykel af mærket Pelago til hele holdet. Så jo flere dage, der cykles, desto større er chancen for at vinde.

- Det kan være svært at få tid til motion i hverdagens familie- og arbejdsliv. Sommerudgaven af VI CYKLER TIL ARBEJDE er godt sted at begynde, hvis man vil udnytte hverdagens transport til at få mere motion ind i sin hverdag, siger Klaus Bondam.

Deltagerne cykler i hold á 4-16 deltagere. Det er gratis at være med, hvis man allerede er tilmeldt maj-udgaven af Cyklistforbundets VI CYKLER TIL ARBEJDE, eller hvis man overtager en kollegas plads til forlængelsen. For nye hold er prisen 60 kr. pr. deltager.

Tilmelding: Se VCTA.DK/vicyklerstadig.

GUIDE: GØR HVERDAGENS CYKLING TIL EFFEKTIV TRÆNING

Den daglige cykeltur gør en stor forskel for vores sundhed og trivsel. Med et par tilpasninger kan turen også bruges til mere effektiv træning.

Forlæng ruten: Gør for eksempel morgenruten dobbelt så lang hver dag.

Fartleg og bakker: Bakker er gode for benene, og hastighed er godt for konditionen. Tag den skrappeste bakke på din rute flere gange. Bestem dig for at sætte farten op på udvalgte strækninger.

Variér din rute: Måske kan du bedre 'træne' med en anden rute end den sædvanlige. Find alternative ruter med gode stigninger til benene og gode strækninger til fartleg. Måske finder du endda en mere trafiksikker rute med flere grønne oplevelser.

--------------------------------------------------
Læs mere om sommerens banelukninger på dinoffentligetransport.dk
--------------------------------------------------
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
via Listen To News