TDC Group TDC Group køber Firmafon
PRM / TDC Group køber Firmafon
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.

Pressemeddelelse fra TDC Group

TDC Group er nået til enighed med de nuværende ejere af Firmafon om et køb af den succesfulde mobiloperatør, som er specialiseret i innovative løsninger til små og mellemstore virksomheder (SMV'ere).

Firmafon vil fortsætte som selvstændigt brand i TDC Groups portefølje af Online Brands, som i forvejen tæller Telmore, Fullrate, Hiper og Blockbuster.

"Jeg er glad for at kunne byde Firmafon og deres dygtige medarbejdere velkommen i TDC Group. De har med stor succes opbygget en solid kundebase takket være et stærkt produktudvalg med innovative, digitale løsninger. Firmafon hjælper SMV'ere med at bygge stærkere relationer til deres kunder ved at muliggøre den samme professionelle kommunikation og kundeservice, som man ser hos større virksomheder," siger Jens Grønlund, direktør for Online Brands i TDC Group.

Firmafons produkter tæller cloud-baserede omstillingsservices, integrerede chatløsninger til kundeservice og avanceret statistik for kundekommunikation.

Selskabet blev stiftet i 2009 og servicerer i dag mere end 4.000 SMV'ere.

"Vi har ledt efter en langsigtet ejer, og vi fandt hurtigt ud af, at TDC passer godt til os, fordi de vil videreudvikle Firmafon. Vi deler visionen om at tilbyde de bedste digitale kundeoplevelser og glæder os til at gøre vores produkter endnu bedre som en del af TDC Group," siger Peter Engelbrecht, administrerende direktør i Firmafon.

Firmafon har cirka 35 ansatte, som også efter opkøbet vil have base på virksomhedens nuværende kontor i København.

Handlen kræver ikke myndighedsgodkendelse og ventes afsluttet i løbet af marts.

Kontakt:

Pressekontakt TDC Group Communications tlf.: 70203510 email: tdcpresse@tdc.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/tdc-group-kober-firmafon?releaseId=13568722

Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.