sundhed.dk Stor gruppe danskere tager medicin næsten dagligt
Ny holdningsundersøgelse fra sundhed.dk viser, at 46,8 procent af de 1014 adspurgte borgere tager receptpligtig medicin næsten dagligt.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Hvis du tilhører den gruppe af danskere, som tager medicin næsten dagligt, kan du med fordel bruge Medicinkortet på sundhed.dk. Her kan du blandt andet anmode din læge om genbestilling af receptpligtig medicin, så du slipper for telefonkø hos lægen, ligesom du kan se hvilken medicin du får, og hvor mange udleveringer du har tilbage.

"Den nye løsning, hvor man selv kan anmode om genbestilling af medicin, gør det let for borgerne. Og det er jo det, der er hele humlen ved sundhed.dk; at det er nemt for borgere at orientere sig i sundhedssystemet, at vi sparer tid for læger og hospitalspersonale, og at borgere føler sig velinformerede om deres eget sygdomsforløb," siger bestyrelsesformand for sundhed.dk, Jens Stenbæk.

Formålet med Medicinkortet er samtidig at reducere antallet af medicineringsfejl, men også at reducere antallet af genindlæggelser på grund af medicineringsfejl og at gøre tidsforbruget til afklaring af borgerens aktuelle medicinoplysninger mindre.

Fakta

På sundhed.dk kan du logge ind i dit medicinkort og læse mere om, hvordan du bruger det. Du kan også hente en app så du kan tilgå Medicinkortet direkte fra din smartphone. Du kan hente appen her: Medicinkortet

Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
via Listen To News