MP Pension MP Pension investerer 75 mio. i grønne batterier
MP Pension har netop investeret 75 mio. kr. i den svenske batterivirksomhed Nilar International AB. Investeringen er en del af MP Pensions særlige klimaallokering på 5 milliarder kr.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
"Nilar udvikler og producerer batteriløsninger, der er effektive, miljømæssigt fordelagtige og fuldt ud genanvendelige. Derfor gavner de 75 mio. kr., som vi har investeret, vores miljø og dermed vores medlemmer", udtaler Jens Munch Holst, der er administrerende direktør i MP Pension.

Da Nilar er konkurrencedygtig på pris, ydeevne og sikkerhed, har det skabt en stigende efterspørgsel på Nilars batteriløsninger. Investeringen fra MP Pension skal derfor bruges til at øge kapaciteten på Nilars fabrik i Gävle i Sverige og til at udvikle nye produkter og løsninger.

P.t. har MP Pension i alt grønne og klimavenlige investeringer for ca. 2,6 mia. kr. Ved udgangen af 2016 var det samlede tal 2,1 mia. kr.

MP Pensions fokus på klimaet er uddybet i klimarapporten Max 2°. Rapporten kan hentes her: www.mppension.dk/publikationer
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
via Listen To News