Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Pressemeddelelse fra Coop Danmark A/S
Lørdag den 2. marts og søndag den 3. marts vil Forum dufte af mad fra hele verden, når Irma for 5. år i træk inviterer til messen Mad & Glæde.
Over 10.000 gæster ventes at besøge messen, som i forhold til tidligere år byder på flere aktiviteter og workshops for de besøgende.
De kan bl.a.:
Prøve smagninger med verdens førende vinhuse
Bage med vildgær i det økologiske bageri
Børn kan lave sushi med Micki Cheng og Coop GO Cook.
Der er eksklusive smagninger af sjældne vine, champagne og kaviar.
Og så er der ikke mindst foredrag og debat med nogle af de bedste navne fra dansk gastronomi, bl.a. kan man møde: Adam Price, Jacob Mielcke, Dak Wichangoen (fra KiinKiin), Louisa Lorang og Emil Obel fra Den Store Bagedyst.
Endelig kan man møde mange af menneskene bag, de varer, man kender fra Irma og få masser af smagsprøver, når over 100 leverandører stiller deres stande op.
"Vi har oplevet en stadig større interesse for denne messe. Det viser, at københavnernes interesse for god kvalitet, gastronomi og historien bag varerne er voksende," siger direktør Søren Steffensen, Irma.
Billetten koster 125 kr. i forsalg og 150 kr. ved døren. Børn under 12 år har gratis adgang.
Se hele programmet her - hvor man også kan købe billetter:
https://irma.dk/kampagner/årets-messe-madglaede-2019
Yderligere information: Direktør Søren Steffensen, 5221 2801
Redaktionen er velkommen på messen, der åbner lørdag den 2. marts kl. 9 og lukker søndag kl. 17. Fribilletter kan rekvireres hos: eva.veis.thomsen@irma.dk
Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/irma-inviterer-kobenhavn-til-byens-storste-madfest?releaseId=13568739
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.