GROHE Innovation, bæredygtighed, teknologi og design: GROHE vil sætte fokus på fremtidens arkitektur
1.-2. marts i år afholder sanitærvirksomheden GROHE for anden gang konferencen BAX, hvor førende arkitekter, designere og forskere mødes og deler ud af deres viden og passion for at skabe en grønnere og mere bæredygtig fremtid. I år sættes der fokus på, hvordan arkitektur kan ændre menneskelig adfærd.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Nye boligkomplekser og museer skyder op verden over. Der bliver bygget grønnere og mere bæredygtigt end nogensinde før, og det er ingen tilfældighed. Forskning peger nemlig på, at arkitekturen har en stor indflydelse på menneskets adfærd og hvordan vi opfatter verden.

Bæredygtighed, teknologi, innovation og design er alle nøgleord for den fremtidige arkitektur, og for at understrege vigtigheden af bæredygtighed og adfærdsændrende arkitektur, afholder sanitærgiganten GROHE konferencen BAX18 - hvor nogle af de mest eftertragtede arkitekter og designer sætter scenen.

"Som et led i GROHEs vision og bestræbelse på at skabe bæredygtige og innovative løsninger, søger vi altid gode samarbejdspartnere, der kan være med til at udvikle og inspirere os til at tænke bæredygtighed ind i vores forretning. Med BAX18 får vi mulighed for at skabe gode relationer og blande os med nogle af verdens bedste arkitekter og designer," siger Jonas Brennwald, der er Regional Vice President for Nord - og Østeuropa i GROHE.

Vores fremtid afhænger af vores kreativitet

Konferencen BAX (Behavioural Architecture Exchange) blev skabt sidste år af GROHE for at tilbyde nogle af verdens førende arkitekter, videnskabsfolk og tænkere et sted, hvor de kunne dele deres visioner for en bæredygtig fremtid.

I år har BAX vokset sig endnu større med prominente gæster som bl.a. Sinus Lynge, der har skabt højteknologiske bofællesskaber og Sarah Goldhagen, der i mange år har forsket i, hvordan vores omgivelser former vores følelser.

Og behovet for at skabe en lysere fremtid gennem grønne og bæredygtige løsninger er ifølge Jonas Brennwald også stort.

"Det kan få konsekvenser, hvis vi ikke tænker bæredygtighed ind i fremtidens arkitektur. Vores fremtid afhænger af vores kreativitet og evne til at skabe produkter, bygninger og byer, der igennem teknologi og design kan bidrage til gode liv med bæredygtige løsninger," siger Jonas Brennwald.

Et af årets store temaer er, hvordan man ser på arkitektur ud fra et menneskeligt adfærdsperspektiv.

Og da BAX handler om fremtidens arkitektur, har man inviteret otte arkitektstuderende fra de nordiske og baltiske lande, til en 24-timers challenge hvor der skal designes og præsenteres en bæredygtig løsning for de over 100 ledende arkitekter, forskere og designere ved BAX18.

De mange deltagende skal på dag 2 stemme om og afgøre, hvem af de studerende, der skal vinde BAX18 Award, samt en tur til World Architecture Festival (WAF) 2018 i Amsterdam.

Læs mere om BAX18 på: http://bax18.com

BAX18 talere:

Sinus Lynge (partner, EFFEKT)

Monica Parker (Hatch Analytics)

Daniel Davis (WeWork)

Daniel Hayden (Partner, Dissing+Weitling)

Sarah Goldhagen (Forfatter & arkitektkritiker)

Thomas Z. Ramsøy (CEO, Neurosinc)

Michael Seum (VP GROHE Germany)

Anthony Davies (3ADAPT)

For yderligere information, kontakt:

Katrine Skauge, PR- og Marketingansvarlig for Nord - og Østeuropa i GROHE, mail: kristine.skauge@grohe.com, tlf: +45 31316298

Magdalena Misiak, PR-kontakt, Brandhouse, tlf.+45 23675542

Vedhæftede billede er til fri, redaktionel afbenyttelse.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
via Listen To News