home a/s Fra stor lyd til fuld volumen i mæglerbranchen: Mikkel Braae-Andersen er ny marketing- og kommunikationschef i home-kæden
PRM / Fra stor lyd til fuld volumen i mæglerbranchen: Mikkel Braae-Andersen er ny marketing- og kommunikationschef i home-kæden
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.

Pressemeddelelse fra home a/s

Mikkel Braae-Andersen, 43 år, er ny marketing- og kommunikationschef i home-kæden og netop tiltrådt stillingen på Homes hovedkontor med hjemsted i Aarhus.

De seneste godt syv år har han været CMO/marketingdirektør i Hi-Fi Klubben, der er en virksomhed med flere ligheder til Home-kæden: med franchiseforretninger, flere markeder og hård konkurrence.

Mikkel Braae-Andersen havde ansvaret for relationsmarkedsføring med en kundeklub på knap 1 mio. medlemmer i centrum, digitalt drevet markedsføring, butiksudvikling og e-commerce.

Før Hi-Fi Klubben har han været ansat hos som souschef og konstitueret chef på Aarhus Teater og tidligere igen har han haft lederstillinger i Recommended og Lego.

I 2018 er Mikkel Braae-Andersen på 'The M-List' over de skarpeste profiler i den danske marketing- og kommunikationsbranche ifølge foreningen Dansk Markedsføring.

Den nye marketing- og kommunikationschef i Home-kæden sætter sig nu i stolen hos landet bedst kendte ejendomsmæglerkæde*, mest foretrukne og mest synlige i medierne**.

"Jeg har ikke dybt kendskab til mæglerbranchen, men min oplevelse set udefra er, at Home allerede nu har det bedste, stærkeste og mest interessante brand, så jeg går både ydmyg og med stor ihærdighed til opgaven med at udvikle Home yderligere, " siger Mikkel Braae-Andersen, der ikke kommer til at sidde stille på kontoret i Aarhus:

"Nu skal jeg først og fremmest lære mine nye kolleger og medarbejderne i afdelingen at kende, og allerede i denne uge tager jeg på besøg hos en række af homes godt 100 franchisetagere. Det ser jeg frem til. "

Home-kæden har 166 boligbutikker, otte erhvervscentre og mere end 900 medarbejdere over hele landet.

Privat er Mikkel Braae-Andersen gift med Helle og far til tre børn fra folkeskole- til efterskolealderen.

Familiebasen har han på et nedlagt landbrug i den østjyske havneby Hou, hvor han passer cirka en hektar land med plæne, bede og skov. Der bliver kløvet adskillige rummeter brænde hvert år, så han og familien kan holde sig varme på gården, hvor hustruen nusser en flok islænderheste i fritiden.

De små heste er fruens hobby, selv traver han troligt vejen forbi fitnesscentret - og helst hver dag. Balance er der dog i tingene, og i fritiden finder han også plads til mere livsnydende aktiviteter som guitar, mad og vin.

*ifølge analyseinstituttet YouGov, brandtracking 2. kvt. 2018, **mediebenchmark fra Retriever 2. kvt. 2008

Yderligere oplysninger hos:

Mikkel Braae-Andersen
Marketing- og Kommunikationschef
home a/s
Søren Frichs Vej 36 F , 8230 Åbyhøj

Mobil: 22470010

Mail: mban@home.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fra-stor-lyd-til-fuld-volumen-i-maeglerbranchen-mikkel-braae-andersen-er-ny-marketing--og-kommunikationschef-i-home-kaeden?releaseId=13532549

Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
via Listen To News