DK Medier ApS DANSK SELSKAB UDVIKLER VERDENS HURTIGSTE WEB-SIDER
Det dansk ejede medieselskab, DK Medier, staÌ?r bag udviklingen af en unik software, der kan faÌ? websider til at blive indlæst paÌ? millisekunder. Blizzload, som systemet hedder, kan faÌ? afgørende betydning for bl.a. netbaserede nyhedsmedier og webbutikker.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Den nye teknik betyder, at dynamiske websider efter installationen, vil loade i næsten samme hastighed, som man blinker med øjet. Det betyder, at sites med software fra Blizzload, vil være blandt verdens absolut hurtigste.

Bag projektet står DK Medier, der bl.a. udgiver nyhedsmediet DKNYT.dk, avisen Kommunen, Folkemødeavisen og en række nicheportaler.

Ideen til projektet opstod efter lang tids irritation over, at de fleste sites tager minimum et par sekunder om at indlæse en side. Ofte adskillige sekunder!

- Det er spild af læsernes tid, betyder færre sidevisninger og dermed mindre indtjening fra annoncører. Webbutikker risikerer, at en købshandling afbrydes, fordi den potentielle kunde ombestemmer sig - selvom betalingskortet allerede er fundet frem. Endelig er der oplevelsen af, at det bare er lækkert at hente information på en side, hvor man ikke skal væbne sig med tålmod hver gang, man klikker, siger adm. direktør i DK Medier, Claus G. Theilgaard.

Blizzload er en helt ny måde at tænke programmering og hosting på, oplyser it-chef på DK Medier, Martin Wegeberg, der har udviklet systemet.

Han tester for øjeblikket Blizzload på siderne etspadestikdybere.dk og dknyt.dk.

- Resultaterne er ganske overbevisende. Vi er i perioder oppe på hastigheder, hvor vores sites indlæses hurtigere end 99 pct. af alle sider i verden. Og vi er ikke færdige med at optimere og finjustere endnu, siger Martin Wegeberg.

Når Martin Wegeberg er færdig med de sidste test, vil DK Medier tilbyde en række udvalgte samarbejdspartnere, at de kan få installeret Blizzload.

Prøv Blizzload her:

www.Blizzload.com

https://blizz2.dknyt.dk/

(beta-udgave med Blizzload vers. 2)

www.dknyt.dk

www.etspadestikdybere.dk

For yderligere information kontakt:

Adm. Direktør Claus G. Theilgaard, claus@dknyt.dk

eller

it-chef Martin Wegeberg, martin@wegeberg.dk

Tlf. 46353343.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
via Listen To News