Capgemini Danmark A/S Capgemini Sogeti skifter navn til Capgemini
PRM / Capgemini Sogeti skifter navn til Capgemini
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.

Pressemeddelelse fra Capgemini Danmark A/S

Capgemini har eksisteret i Danmark siden 1984. I 2006 lancerede Capgemini søsterselskabet Sogeti for at yde specialiserede softwaretest-ydelser til danske kunder. I 2014 fusionerede Capgemini og Sogeti i Danmark til Capgemini Sogeti. Nu har koncernen besluttet at servicere kunder i Danmark under navnet Capgemini.

"Capgemini er et stærkt globalt brand, der understøtter vores lokale strategi om at være førende inden for digitale services og digital transformation for vores kunder i Danmark. Navneændringen skal gøre det nemmere for markedet at forstå hvem vi er og hvad vi leverer. Ændringen betyder ikke mindre fokus på vores eksisterende, velpositionerede serviceportefølje. Vi vil fortsat investere og udvide vores solide Digital Assurance & Testing-services og levere stærke innovative og digitale løsninger til vores kunder. Vi tilstræber at være det foretrukne partnervalg og hjælpe kunderne med at opnå deres forretningsmål". siger Maarten Galesloot, Head of Capgemini i Danmark.

Capgemini er anført af et stærkt ekspertteam i Danmark, støttet af de globale leveringscentre, som servicerer de danske kunder. Lokalkontorerne i Danmark ligger i hhv. Vallensbæk og Aarhus. Kerneydelser, som Capgemini leverer til de danske kunder, er Digital Assurance and Testing-services, Customer Engagement Management-løsninger, E-commerce & Web-løsninger, Cloud Solutions and Services, Digital Healthcare Solutions og Application Management Services til både det offentlige og privat.

Kontakt:

Director of Marketing & Communication Mohamed Attazgharti tlf.: 0045 52189431 email: Mohamed.Attazgharti@capgemini.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/capgemini-sogeti-skifter-navn-til-capgemini?releaseId=13523670

Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.