DMI - Danmarks Meteorologiske Institut Borgerne bidrager til forbedringer af dmi.dk
PRM / Borgerne bidrager til forbedringer af dmi.dk
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.

Pressemeddelelse fra DMI - Danmarks Meteorologiske Institut

DMI har lanceret en ny hjemmeside med et helt nyt design. Rigtig mange borgere bruger hver dag dmi.dk, og mange af dem har taget sig tid til at kontakte DMI med gode forslag til forbedringer af den nye hjemmeside. Nogle af forslagene har DMI allerede inkorporeret i det nye design, og andre bliver tilføjet drypvist i den kommende tid.

"Vi er taknemmelige over brugernes engagement i DMI's nye hjemmeside og tager al kritik meget seriøst. Derfor kigger vi nu på de ønsker, vi har modtaget og ser, hvordan vi kan skabe en mere optimal oplevelse af dmi.dk," fortæller Michael Skelbæk, kommunikationschef på DMI.

Et af de punkter, som mange brugere peger på, er behovet for et hurtigere overblik over vejret i de kommende dage. Derfor arbejder DMI på at forbedre overblikket, fx har grafen med vejret i de næste 48 timer fået en mere central plads. Og der er flere forbedringer på tegnebrættet.

Et andet punkt er, at det er svært for nogle brugere at finde frem til den nye placering af fx radar og vandstandsgrafer. Derfor er der tilføjet flere vejledende tekster, så man lettere finder ind til siderne med det lokale vejr, hvor alle vejrinformationer for det søgte sted findes samlet. Derudover kommer der en visuel vejledning til de mest brugte funktioner på siden.

"Dmi.dk vil gradvist ændre udseende i den kommende tid, så vi i endnu højere grad imødekommer brugernes ønsker. Kort sagt forbedrer vi hjemmesiden i takt med, at vi bliver klogere.Vi har sat alle kræfter ind for nogle hurtige forbedringer, men der er selvfølgelig nogle af ændringerne, som tager tid at lave, og derfor går der også lidt tid inden de bliver synlige for brugerne," afslutter Michael Skelbæk.

Forbedringerne af hjemmesiden vil gradvist komme ud til brugerne i den kommende tid.

Kontakt:

DMI Kommunikation tlf.: 39157509 email: presse@dmi.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/borgerne-bidrager-til-forbedringer-af-dmidk?releaseId=13568632

Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
via Listen To News