Det Kongelige Teater Bobbi Jene på Det Kongelige Teater
PRM / Bobbi Jene på Det Kongelige Teater
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.

Pressemeddelelse fra Det Kongelige Teater

Bobbi Jene er en spirrende koreograf, som allerede har opnået stjernestatus. Mange kender hende fra Elivira Linds berømte dokumentarfilm "Bobbi Jene", der har vundet mange internationale priser og er nomineret til både en Bodil og en Robert.

Efter ti års berømmelse i Israel betsluttede den amerikanske koreograf og danserinde at forlade sin stilling i det verdenskendte Batsheva Dance Company for at stå helt på egne ben.

Det Kongelige Teaters undersøgende dansekompagni, Corpus, har haft held til at invitere hende ind i A-salen. Her har hun for første gang skaber et værk til et andet kompagni.

Det er der kommet en stærk danseforestilling ud af. Caldera foregår midt i et kollektivt traume, der udspiller sig i krateret efter en nedsunken vulkan. Bobbi Jene placerer os et sted uden for tid og rum. Et sted hvor den menneskelige tilstand forstærkes. Et sted hvor lyst og smerte har lige vilkår.

Publikum kan forvente en ærlig, sensuel og stærk danseoplevelse.

Caldera har premiere torsdag den 15.2.19 i A-salen på Gamle Scene. Forestillingen anbefales til publikum over 16 år.

Kontakt:

PR og presseansvarlig, ballet Anna-Katarina Gravgaard tlf.: +45 61 70 84 94 email: akgr@kglteater.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/bobbi-jene-pa-det-kongelige-teater?releaseId=13568043

Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
via Listen To News