Gør din hverdag nemmere og få lavet en kopi af bilnøglen
(Foto: )
Sponsoreret indhold:
Sponsoreret indhold:

Du kender sikkert det, at du er på vej ud af døren, og så kan du lige pludselig ikke finde bilnøglerne. En klassisk situation, som de fleste af os har prøvet. Mange gange opstår problemet, fordi flere i en familie bruger bilen, og de lægger ikke nødvendigvis nøglen det samme sted efter brug. Derfor kan det varmt anbefales at få lavet ekstra nøgler til bilen. Det er ikke så svært og kompliceret, som man måske skulle tro. Faktisk findes der firmaer, der netop er specialiseret i at lave bilnøglekopier. Uanset, hvilken type bilnøgle og bilmodel, man har.

Nye bilnøgler

Moderne biler har både indbygget startspærre og transponder, og nogle tænker måske, at nøgler til disse biler må være umulige at få lavet kopier af, men det er faktisk ikke tilfældet. Det afhænger af bilmodel, hvorvidt kopierne kan laves kun ud fra selve nøglen, eller hvorvidt der er brug for både bilen og nøglerne for at lave kopien. Skal du have lavet kopi af bilnøgler med transponder og startspærre, så følg linket og indtast din bilmodel, så får du svaret på dette spørgsmål. Firmaet i linket er Dani Autonøgler og de opererer i København og Roskilde, men vil du gerne have lavet ekstra bilnøgler andre stedet i landet, så kan en hurtig internetsøgning finde tilsvarende firmaer i dit lokale område.

Gode råd generelt om nøgler

Det gælder generelt for alle vigtige nøgler, at det kan være en rigtig god idé at få lavet kopier af dem. Læg disse kopier et sikkert sted, så har du dem, hvis der bliver brug for det. Man kan eventuelt få dem opbevaret hos en god ven eller en god nabo. Husk, at du ikke må få lavet kopier af nøgler, der tilhører din arbejdsplads. Det er alene arbejdspladsens ansvar.

Ovenstående indhold er sponsoreret

via Listen To News