SPONSORERET INDHOLD Den digitale arbejdsplads

Vi er førende inden for at skabe digitale arbejdspladser. De fleste af os møder stadigvæk ind på et kontor, men de fleste af vores arbejdsopgaver foregår over internettet, fordi vi er trætte af papir.

Det er gået hurtigt herhjemme, fordi staten var hurtigere til at tage digitalisering til sig, hvor man i mange andre lande stadigvæk gør mange ting på papir.

Her er nogle måder, hvorved jeres arbejdsplads kan blive endnu mere digital, hvis I ikke allerede er helt med på vognen.

E-mail, nej slack

Uanset hvor mange gange at folk erklærer E-mailen for død, så findes den stadigvæk. Men der er kommet et nyt værktøj på banen, som har prøvet at slå e-mailen ihjel. Det har Slack ikke gjort, men de har gjort, at den interne kommunikation i virksomheder er blevet bedre.

E-mailen er stadigvæk førende værktøj, når det kommer til kontakt til omverden. Når du sender et tilbud, så sker det stadigvæk på e-mail.

Men når du skriver til dine kollegaer, så sker det online. Det smarte ved Slack er, at man kan gemme samtaler i de rigtige kanaler, hvor e-mails samles samme sted.

Det gør, at en afdeling ikke forvirrer sig selv med unødvendige beskeder, og der bliver svaret på de beskeder, som der skal svares på.

Automatisk bogføring

Det er et helvede for mange virksomheder at holde styr på alle bilag. Hvis du har en håndværkervirksomhed, så skal du indsamle samtlige bilag for alle dine ansatte.

I dag findes der en række programmer, som kan hjælpe dig med meget af din bogføring, uden at du behøver at være revisor. Desuden kan du holde op med at gemme alle dine papirbilag, i stedet for skal du bare tage et billede af dem.

Det gør, at du ikke skal holde styr på en masse papirer, og dermed sparer din virksomhed en masse tid. I dag foregår bogføring på virksomheder enten via papir eller elektronisk. Begge dele kan være et problem, fordi et papirbilag skal skannes eller også skal der udskrives et stykke papir.

I stedet bør I gå over til, at alt bliver gjort ved, at I bare tager et billede. På den måde er hele jeres regnskab elektronisk.

Videokonference

Mobilen er stadigvæk udbredt, når det kommer til at få kontakt til mange mennesker. Men hvis I har interne møder eller møder med nuværende kunder, så bør I gå over til videokonferencer. Ofte er det en god idé, da I får et mere personligt forhold.

Der er ingen grund til, at I bruger en masse tid på transport for at holde et møde, som kun varer 1 time. Her er det smart at bruge Google Hangouts eller Skype, hvor I kan se hinanden.

Det giver den kæmpe fordel, at det virker til, at I holder et fysisk møde, uden I gør det. På den måde kan I også holde en powerpoint på jeres computer.

I sidste ende er det en fordel for alle, at I ikke spilder en masse unødvendigt tid på møder. I stedet bør I fokusere på produktivitet og kundekontakt.

Ved hjælp af disse råd er jeres virksomhed allerede blevet mere digital. Tænk hele tiden over, hvordan I kan stoppe at arbejde med fysiske dokumenter.

Ovenstående indhold er sponsoreret

Ovenstående indhold er sponsoreret