sponsoreret indhold Alle kan spare penge på deres forsikringer
I mange tilfælde er det nemmere at spare penge end at tjene flere. Et stort antal danskere kan spare et betydeligt beløb på deres forsikringer!

Ved du hvor mange penge du bruger på din bilforsikring, indboforsikring, ulykkesforsikring, dyreforsikring, husforsikring og andre småforsikringer? For de fleste danskere er der tale om rigtig mange penge, for vi vil selvfølgelig gerne være ordentlig forsikret i tilfælde af at uheldet skulle ske. En stor del af disse danskere bruger dog langt flere penge end de behøver, for at være godt dækket ind.

Er du en af disse danskere? Nedenfor har vi et par råd til at gøre din forsikring billigere. Du kan finde endnu flere gode tips på Forsikring.guru.

Billigere forsikring til bilister

En af de dyre forsikringer er bilforsikringen. Det betyder, at der også kan være rigtig mange penge at spare, hvis du har bil. Det er lovpligtigt, at have en ansvarsforsikring, men der findes en del forskellige tillægsforsikringer, som du ikke er tvunget til. Det kan f.eks. være vejhjælp som du ikke behøver at tegne igennem forsikringsselskabet, da du måske allerede har et abonnement hos Falck eller en af de øvrige udbydere af vejhjælp.

Når vi snakker bilforsikring, så er det en god idé allerede at overveje din bilforsikring inden du køber bil. Der er nemlig forskel på, hvor meget du skal betale i forsikring, alt efter hvilken bil du køber. Det er meget sjældent, at folk tænker over at den større bil også vil udløse en forsikring, der måske koster 1000 kr. mere om året. For unge, der kigger efter bil første gang, er det ekstra vigtigt.

Det tager normalt 3 år at blive elitebilist, og i netop disse 3 år er din bilforsikring væsentlig dyrere. Vælger du, at købe en bil til under 20.000 kr., som ung, så har du fx mulighed for at vælge kaskoforsikringen fra, og der vil dermed være råd til en flottere og mere fancy bil, når du er blevet elitebilist.

Månedlig betaling

Mange forsikringsselskaber tilbyder, at du kan betale for din forsikring månedligt i stedet for en gang om året. Dette er for mange en god ide, men du skal være opmærksom på om forsikringsselskabet tager et gebyr for dette eller ej.

Samling af forsikringer vs. enkeltforsikringer

Hvis du er personen, der elsker at gå på jagt efter et godt tilbud, så kan der godt være penge at spare ved at undersøge, hvor du kan få de enkelte forsikringer billigst. For langt de fleste vil den mest enkle metode til at spare penge dog være at samle dine forsikringer. Langt de fleste forsikringsselskaber giver nemlig en besparelse op til 20%, hvis du som minimum samler 3 forsikringer hos dem.

Lige meget hvad, så anbefaler vi dig at gå i gang med at sammenligne forsikringer. Se hvordan du nemt og gratis indhenter tilbud på forsikring her.

Ovenstående indhold er sponsoreret