Adopter verdens sureste kat

Perdita kan heller ikke finde ud af at se munter ud på billeder. (Foto: Mitchell County Animal Rescue)

Perdita ser ikke kun gnaven ud, hun er sur hele dagen og hvæser af alle.

Hvis du mener, at en rigtig sur og gnaven kat lige er noget for dig, så kan du kontakte Mitchell County Animal Rescue i North Carolina, USA. De vil hellere en gerne slippe af med, hvad de kalder, "den sureste kat i verden".

Perdita er en korthåret tamkat, som blev afleveret til dyreinternatet over julen, da hendes ejer døde. Men selv om hun modtog masser af kærlighed fra de frivillige, så blev det ikke gengældt.

– Jeg har aldrig oplevet en mere lunefuld kat i mit liv, fortæller Brittany Taylor fra hjemmet. – Den kommer hen og spinder og kæler op ad dine ben, men når du så rækker ned for at ae eller klappe den, hvæser den og slår ud efter dig. Den kan også finde på at gemme sig og springe frem og hvæse, når du mindst venter det. Vi har alle fået jaget en skræk i livet på det seneste, fortæller lederen af dyreinternatet.

Perdita kan også finde på at hoppe op og lægge sig i dit skød og lade dig kæle med den, men få sekunder efter hvæser den, slår ud efter dig og springer væk.

Så hvis du er et lunefuldt, ensomt menneske uden brug for ret meget kærlighed, eller bare har mod på at få den 4-årige huskat til at lære at ændre adfærd, så er hun klar til et nyt hjem. Men lige en advarsel: Perdita hader andre katte, især killinger, hunde, børn især, tv-udsendelser, musik og meget mere.

– Hun er nu alligevel lidt sjov med sit lunefulde sind, men vi glæder os meget til, hun er ude af døren, fortæller Brittany Taylor.

Hvem tør adoptere mig? Foto: Mitchell County Animal Rescue