Aaron Rodgers kan misse resten af NFL-sæsonen med skade

Sport
Aaron Rodgers kan være færdig resten af sæsonen med et brækket kraveben. (Foto: Foto: Brad Rempel/Scanpix)

Green Bay Packers-stjernen Aaron Rodgers brækkede søndag aften kravebenet og kan være ude resten af sæsonen.

En af de allerstørste stjerner i verdens bedste liga for amerikansk fodbold, NFL, går muligvis glip af resten af den indeværende sæson.

Green Bay Packers' quarterback Aaron Rodgers brækkede således højre kraveben i Packers' kamp mod ærkerivalerne fra Minnesota Vikings søndag.

Og nu venter en lang skadespause for Packers-profilen.

- Aaron Rodgers har brækket kravebenet. Der er en sandsynlighed for, at han går glip af resten af sæsonen, skriver Packers på Twitter.

Skaden til Rodgers er et kæmpe slag for Green Bay Packers, der nu må sætte sin lid til reservequarterbacken Brett Hundley.

- At miste Aaron Rodgers taler for sig selv. Jeg mener, at han er den bedste spiller inden for football, siger Packers' cheftræner, Mike McCarthy, efter kampen ifølge nyhedsbureauet AFP.

Rodgers er to gange i karrieren blevet kåret til NFL's mest værdifulde spiller (MVP), og efter de første fem kampe i denne sæson var der også allerede snak om, at Rodgers endnu engang havde gang i en MVP-værdig sæson.

Men nu ser en skade altså ud til at sætte en stopper for Rodgers, og Brett Hundley formåede søndag ikke at løfte opgaven i første omgang.

Hundley kastede blandt andet tre interceptions i opgøret mod Vikings, som Green Bay Packers også endte med at tabe med 10-23.

Packers og Vikings, der spiller i den samme division i NFL, har nu hver vundet fire kampe og tabt to i sæsonen.

Der resterer ti kampe af den regulære sæson i NFL.

/ritzau/