VM-podcast: Sensationen Kroatien er finaleklar – men fodbolden kom alligevel hjem
Mario Mandzukic jubler over sin scoring, der sendte Kroatien i VM-finalen. Hør om dét - og meget mere - i Medianos podcast. Foto: Yuri Cortez / Ritzau Scanpix
Podcast: I dagens udsendelse analyserer vi VM-semifinalen mellem England og Kroatien, hvor Kroatien for tredje gang måtte ud i forlænget spilletid og nu sensationelt står i VM-finalen. Medianos morgenhold består af Morten Nielsen og Jonas Hebo Rasmussen.

I denne artikel finder du en podcast fra vores VM-partner Mediano, hvor fodboldeksperter analyserer VM.

Deltag i VM-spillet her: www.avisen.dk/vmspil 

Det var et sandt drama, da England og Kroatien skulle afgøre, hvem der fortjente en plads i VM-finalen sammen med Frankrig. En tidlig engelsk dødboldsscoring blev udlignet i anden halvleg og således måtte Kroatien for tredje gang ud af tre mulige i forlænget spilletid efter at have spillet 1-1 i VMs knockoutfase. 

Hver dag trækker vi lod om 2 x gavekort på 250 kroner som frit kan vælges på sendentanke.dk

Denne gang mente Mario Mandzukic dog, at det skulle afgøres før straffesparkene, så han afgjorde det hele i anden halvleg af den forlængede spilletid. Dermed skal Kroatien højst overraskende spille VM-finale, mens England endnu engang står slukørede tilbage efter en slutrunde. 

Vi analyserer hele balladen i dette Morgenshow, som er vores VM Special nummer 63. Til slut runder vi af med et smugkig på finalen, som først spilles på søndag, og som vi får rig lejlighed til at varme op til de kommende dage.

Panelet i dagens udsendelse er midtbanespiller hos HIK med en fortid i Arsenal, Jonas Hebo Rasmussen og FC Roskilde-angriber med en fortid hos blandt andre Chelsea og en forkærlighed for England, Morten Nielsen.

Du kan høre Medianos Morgenshow her:

 

I dagens udsendelse kan du blandt andet høre om:

Om slaget på midtbanen blev afgørende for kampens udfald.

Om England er andet end dødbolde.  Om de kroatiske spilleres erfaring spillede en rolle overfor et ungt engelsk hold. Om det var til at se, at kroaterne var trætte ovenpå 120 minutter mod Danmark og Rusland. Om England savner en playmaker. Og meget mere. 

Udsendelsen om VMs anden semifinale er en del af Medianos store VM-forløb.

Gå også på opdagelse i Medianos øvrige podcast om VM.

Der ligger masser af store portrætter på de enkelte lande. Vi anbefaler udsendelser, der stadig har stor aktualitet:

VM Special # 8 om talentudvikling set med VM-briller VM Special # 10 - få styr på dit drømmehold VM Special # 19 - Rusland som værtsnation VM Special # 21 - Portræt af England under Southgate VM Special # 24 - Tæt på Kroatien, Serbien og Balkan VM Special # 28 - Portræt af Frankrig under Deschamps

Eksperter fra sportsmediet Mediano vil i løbet af VM skrive daglige, eksklusive klummer her på avisen.dk/VM. Her vil du også kunne finde de daglige podcast, som Mediano optager hver morgen i hele VM-perioden.

via Listen To News