VM-podcast: Frankrigs kynisme er også underholdning
Olivier Giroud gav Samuel Umtiti et kys i panden, da Frankrigs landshold tirsdag aften spillede sig i VM-finalen. Foto: Lee Smith / Ritzau Scanpix
Podcast: I dagens udsendelse analyserer vi tirsdagens VM-semifinale mellem Frankrig og Belgien, hvor de kyniske franskmænd lukkede ned for Belgien og spillede sig i endnu en finale. Medianos morgenhold består af Jamil Fearrington og Jonas Hebo Rasmussen.

I denne artikel finder du en podcast fra vores VM-partner Mediano, hvor fodboldeksperter analyserer VM.

Frankrig var kolde og kyniske og snuppede en plads i VM-finalen på bekostning af Belgien. Igen blev en dødbold afgørende, men hvorfor kunne belgierne ikke stille mere op mod Frankrig? Bør Frankrig spille mere underholdende, når de har så mange spektakulære spillere? Og har England eller Kroatien en chance overfor de solid franskmænd?

Deltag i VM-spillet her: www.avisen.dk/vmspil 

Hver dag trækker vi lod om 2 x gavekort på 250 kroner som frit kan vælges på sendentanke.dk

Det er nogen af de spørgsmål, vi kommer forbi i denne udsendelse, som er vores VM Special nummer 62. Til slut runder vi også kort den anden semifinale mellem England og Kroatien, men vil man have den store optakt til den udsendelse, skal man finde VM Special #61, som vi linker til længere nede i artiklen.   

Panelet i dagens udsendelse er midtbanespiller hos HIK, med en fortid hos blandt andre Arsenal, Jonas Hebo Rasmussen og Brønshøj-forsvarer med en fortid hos blandt andre FC København, Jamil Fearrington.

Du kan høre Medianos Morgenshow her:

 Her kan du blandt andet høre om:

I dagens udsendelse kan du blandt andet høre om:

Om det var det bedste hold, der kom i VM-finalen. Om Belgiens modige taktik, som slog fejl.  Om det var en fejl af Martínez at smide Dries Mertens på bænken.  Hvor stor en skuffelse det er for Belgien at måtte nøjes med bronzekamp. Og meget mere. 

 Udsendelsen om VMs første semifinale er en del af Medianos store VM-forløb. Gå også på opdagelse i Medianos øvrige podcast om VM.

Der ligger masser af store portrætter på de enkelte lande. Vi anbefaler udsendelser, der stadig har stor aktualitet:

VM Special # 8 om talentudvikling set med VM-briller VM Special # 10 - få styr på dit drømmehold VM Special # 19 - Rusland som værtsnation VM Special # 21 - Portræt af England under Southgate VM Special # 24 - Tæt på Kroatien, Serbien og Balkan VM Special # 28 - Portræt af Frankrig under Deschamps

Eksperter fra sportsmediet Mediano vil i løbet af VM skrive daglige, eksklusive klummer her på avisen.dk/VM. Her vil du også kunne finde de daglige podcast, som Mediano optager hver morgen i hele VM-perioden.