BLOGGER


Margrethe Monika S Hansen

                                  YES jeg stemmer på

Læs mere om Radikal politik her

Facebook me!

 


NAVN: MARGRETHE S. HANSEN/ KØBENHAVN 

Medlem af Det Radikale Venstre

Jeg har været selvstændig i mange år og arbejder bl.a. inden for kommunikation og markedsføring.

Jeg har tre søde børn og ingen kæledyr men elsker hunde. Jeg har altid kæmpet for at vi skal møde hinanden som mennesker i gensidig respekt for hinandens forskeligheder og behov.

Jeg elsker Danmark og vil gerne bevare vores kulturelle særpræg, men ikke på bekostning af andre kulturer og religioner som findes her i landet.

Jeg mener at man bedst møder et andet menneske ved at smide sine egne fordomme først. Og selv om det er svært er det ikke umuligt. Jeg er ikke mere eller mindre fordomsfuld mod andre mennesker end så mange andre, men jeg er meget bevist om at jeg har fordomme og at det er disse fordomme der kan ødelægge integrationen i vores land, derfor arbejder jeg med at blive fordomsfri og møde det nye med et åbent sind.

Efterhånden er jeg vist blevet farveblind og det er bare rigtigt godt for Danmark har brug for dygtige mennesker og der findes mange dygtige indvandrer som vi sagtens kan bruge uanset om de er muslimer eller andet.

I mit arbejde rådgiver jeg ofte andre med hvordan de skal få gennemslags kraft med deres sproglige kommunikation. Og et af de råd jeg altid kommer med er at de skal formidle deres budskaber, så alle føler at de er en del af budskabet.

En god politiker rammer bredt og kan få folket med sig. En dårlig politiker skaber splid og deler folket i dem der er med os og dem der er imod os.

Jeg mener at Danmark fortjener politikere der samler os frem for at dele os.

Vil du vide mere:
http://shansensblog.blogspot.com/

 

Du kan kontakte mig via.

mmshansen@gmail.com

 

 

 

Blogindlæg af Margrethe Monika S Hansen:

December 2008
November 2008
Oktober 2008
September 2008