Ib fra På røven i Nakskov vil ind i politik: Jeg kan gøre en forskel

Politik
Ib Andersen har sat sig for, at komme op at hænge i lygtepælene, når der er kommunalvalg i efteråret 2017.
(Foto: Foto: Simon Skipper/Scanpix/arkiv)
Ib Andersen vil stille op for Enhedslisten og kæmpe for unge og gamle og sikre kriminelle en ny start på tilværelsen. Nå?, siger Enhedslisten.

Ib Andersen fra TV 2-programmet ”På røven i Nakskov” vil stille op til næste års kommunalvalg i Lolland Kommune.

- Jeg kan gøre en forskel på Lolland, de andre (byrådspolitikerne, red.) sidder bare og plaprer og skriver en masse ting. De ved ikke, hvad de taler om. Men jeg har prøvet så mange ting på min krop, og jeg er indfødt her, så jeg ved, hvad jeg udtaler mig om.

Det siger Ib Andersen, som blev landskendt i TV 2-programmet ”På røven i Nakskov”, til TV2 Øst.

Ib Andersen mener, at Lolland har brug for en mand der ved noget om fattigdom. Han vil desuden gå til valg på bedre vilkår for unge, ældre og reintegration af kriminelle, skriver TV Øst.

Hos os?, siger Enhedslisten

Ib Andersen vil stille op for Enhedslisten, men det kommer bag på Enhedslisten Lolland, som fortæller, at de indledende øvelser til det kommende kommunalvalg ikke er begyndt.

Der er således ikke lavet opstillingslister - eller for den sags skyld udpeget, hvem der skal repræsentere partiet i 2017.

Men vælger Enhedslisten Ib Andersen ud til at hænge på valgplakater i områdets lygtepæle, så er der gode chancer for, at han bliver valgt, mener han.

- Jeg er jo en kendt person. Alle vil jo kunne kende mig på valgplakaten, og ligesom jeg er på tv, sådan er jeg også i virkeligheden, jeg står ved mine holdninger, og jeg lyver ikke, siger han til TV2 Øst.

Krimi

To fly stødt sammen

i luften