Hundreder så mystisk UFO

(Foto: Arkivfoto: Getty Images)

Det strømmer ind med beretninger om en mystisk UFO, der fredag blev set i Wales. Politiet satte efter UFO'en i helikopter, men måtte opgive forfølgelsen.

En politihelikopter var natten til fredag tæt på at kollidere med en mystisk flyvende objekt. I sidste øjeblik lykkedes det piloten at undvige.

Helikopteren forsøgte at sætte efter UFO'en, men på grund af mangel på brændstof måtte jagten opgives.

Men piloterne er ikke de eneste, der har set UFO'en, der ifølge øjenvidner havde tallerkenform, udsendte et mærkeligt lys og bevægede sig ulig nogen kendt helikopter eller flyvemaskine.

Avisen The Sun, der i går skrev om historien, er siden blevet kimet ned af af mennesker, der også havde set den mystiske UFO.

Ifølge avisen er piloternes oplevelse imidlertid ikke unik. Faktisk har piloter i hundredvis den seneste tid meldt om lignende møder med et uidentificeret flyvende objekt ud for den walisiske vestkyst.

Til avisen siger den britiske UFO-ekspert David Coggins.

- Jeg har ladet mig fortælle, at indenfor de seneste tre måneder, har piloter fra passagerfly to til tre gange om ugen haft møder med UFO'er over vandet. Mange af tilfældende kan der findes en fornuftig forklaring på, men tilbage står måske 15-20 procent, som ikke umiddelbart kan forklares.

Det britiske forsvarsministerium, der står for efterforskningen af alle beretninger om uidentificerede flyvende objekter, oplyser til The Sun, at de nu afventer en rapport fra de tre politifolk i helikopteren.

faktaboks