David Owe flopper - og stopper!
David Owes debutalbum, "Tomorrow", er blevet sablet ned af anmelderne og indtil videre kun solgt i godt 1.000 eksemplarer. Det har nu fået David Owe til i stedet at koncentrere sig om sin karriere som skuespiller.

David Owe har indtil nu surfet på en bølge af succes. Men efter udgivelsen af hans første album "Tomorrow?" for godt tre uger siden er han røget ned i fiaskoens farvand, hvor anmelder-hajer kappes om at flå ham levende.

"Nutrasweet-klistrede fortolkninger", "hylende morsom og samtidig ynkelig", "lunkne våde fis" er blot nogle af de ubehagelige mærkater, anmelderne har smidt efter albummet og Owe.

Sangeren og skuespilleren tager dog ikke anmeldelserne så tungt.

»Jeg har læst nogle af anmeldelserne og fået et par refereret, selvom jeg blev rådet til at lade være. Men jeg bliver ikke ked ad det, for anmeldelserne går ikke direkte på produktet. De går efter konceptet omkring, at jeg skulle lave en plade,« siger David Owe til Ekstra Bladet.

David Owe turnerer i øjeblikket som "Benny" i teaterversionen af "Midt om natten". Og det er netop skuespillet, og ikke flere albums, som Owe i følge Ekstra Bladet satser på i fremtiden. Men han udelukker ikke, at der kommer til at være flere syngende optrædener for hans vedkommende i fremtiden.

»Lige nu synger jeg en masse sange i forestillingen, og i fremtiden kommer jeg også til at lave teater, hvor der indgår musik,« lyder det fra David Owe.

Efter fjorten dage på markedet havde hans album ifølge Ekstra Bladet kun solgt cirka 1.000 eksemplarer til trods for adskillige tv-reklamer og andet markedsføring.