Kiesa og Maj vandt Varm på is
Generated by IJG JPEG LibraryGenerated by IJG JPEG Library
Racerkøreren Nicolas Kiesa og hans skøjtepartner Maj Frisendahl vandt fredag aften finalen i TV 2 s Varm på is .

Det blev den erfarne racerkører, Nicolas Kiesa, og hans skøjtepartner, den tredobbelte danmarksmester i isdans, Maj Frisendahl, som vandt finalen i Varm på is på TV 2.

Til finalen havde Kiesa og Frisendahl valgt Michael Jacksons The Way You Make Me Feel som bærende element for deres isdans. Dommerne var målløse over den fartfyldte præstation og gav parret karakteren 16,5 points.

Maj og Nicolas fik dog kamp til stregen af deres rivaler, stuntmanden Martin Spang Olsen og den dobbelte danmarksmester i isdans, Anne Mette Poulsen, som havde valgt Westlifes Your Raise Me Up til deres isdans, som gav dem aftenens topkarakter på 17,5 points.

Også tv-værten Pelle Hvenegaard og hans 19-årige partner, danmarksmester og vinder af Nordic Open, Anna Thorndal Thomsen, imponerede på isen, men dommerpanelet besluttede sammen med seerne, at lade Martin og Anne Mette dyste mod Nicolas og Maj i den endelige finale. Og sa seerne til sidst skulle kåre den endegyldige vinder ved hjælp af deres sms-stemmer, var der overhovedet ingen tvivl. Sejren gik til Nicolas Kiesa og Maj Frisendahl.

- Jeg er super glad og super overrasket, det havde jeg bestemt ikke regnet med, sagde Maj Frisendahl efter showet til TV2.