Don Ø vandt sex-retssag mod Christian Andersen
Det var helt i orden, da Flemming Østergaard i fodboldprogrammet Onside beskyldte FCK s fyrede træner Christian Andersen for at have haft damer på værelset og for at drikke for meget. Det har højesteret netop fastslået.

Højesteret besluttede torsdag formiddag at frifinde Flemming Østergaard, TV3s kommentator Carsten Werge, journalist Jens Hansen og TV3s sportschef Peter Nørregaard i retssagen mod Christian Andersen. Det skriver bt.dk.

Dermed omstødte Højesteret både Byretten og Landsrettens domme, som dømte de anklagede til at betale dagsbøder op til 20.000 kroner.

Sagen stammer helt tilbage fra 2004, hvor Flemming Østergaard i et indslag i programmet Onside på TV3 i detaljer fortalte om Christian Andersens udskejelser uden for banen på en træningslejr med FCK. Ifølge Østergaard skyldtes fyringen af Christian Andersen i 1999 blandt andet, at han havde damebesøg på hotelværelset, ligesom han angiveligt også generelt drak lidt for meget.

Men Højesteret lagde vægt på, at Christian Andersen selv i sin bog fra A-Ø havde beskrevet detaljer fra den pågældende træningslejr og i den forbindelse fremsat negative bemærkninger om FCKs spillere og i særdeleshed Flemming Østergaard, skriver bt.dk.

Christian Andersen skal nu betale 79.350 kroner i sagsomkostninger.

Til avisen siger Flemming Østergaard:

- Nu tror jeg på retssystemet. Retfærdigheden skete fyldest. Det er historik. For mig har den sag været et overstået kapitel i mange år. Men hele forløbet har været en meget mærkelig oplevelse for mig, blandt andet fordi vi ikke måtte føre vidner.