Caroline Boserup tilbage på TV 2 efter krise
TV2-værten Caroline Boserup tog orlov efter at være havnet midt i et trekantsdrama på TV2. Efter flere måneders pause er hun nu tilbage på skærmen.

Det endte med flere måneders orlov for TV 2-værten Caroline Boserup, efter hun blev skilt fra krigskorrespondenten Rasmus Tantholdt sidste år.

For ikke nok med at hun skulle håndtere bruddet, så skulle hun samtidig forholde sig til, at eksmanden havde kastet sin kærlighed på kollegaen Cecilie Beck.

I starten af bruddet gik det fint, og ofte måtte Caroline Boserup interviewe sin eksmand fra verdens brændpunkter. Men ifølge SE & Hør begyndte kiloene i juli og august at rasle af TV-værten, hvorefter hun søgte orlov fra TV2.

Over for ugebladet bekræfter nyhedschef Michael Dyrby, at Caroline Boserup fik orlov, men ønsker ikke at uddybe detaljerne i aftalen.

- Men jeg har lært, at TV-værter er meget forskellige, og at de derfor skal behandles derefter, siger Michael Dyrby.

Siden Caroline Boserup gik på orlov er Cecilie Beck i øvrigt blevet vært på det nye sundhedsmagasin Praxis med redaktion i København, mens Caroline Boserup fortsætter som nyhedsvært på TV2 Nyhederne i Odense.

Avisen.dk har forsøgt at få en kommentar fra Caroline Boserup uden held.