Holdkammerat nikkede Bendtner en skalle
AppleMark
Endnu engang er Nicklas Bendtner kommet på kant med en holdkammerat.

• Spurs lammetævede Arsenal - selvmål af Bendtner

Nicklas Bendtner vil sikkert sent glemme tirsdagens møde med lokalriverne fra Tottenham. Ikke alene scorede danskeren selvmål undervejs, i slutminutterne kom han op at slås med holdkammeraten Emmanuel Adebayor.

Anfører for Arsenal, William Gallas, måtte lægge sig imellem de to kamphaner, men forinden havde Adebayor haft held til at tilføje Bendtner en blodtud. I hvert fald havde danskeren blod på trøjen og omkring næsen, efter at Adebayor tilsyneladende havde nikket ham en skalle.

Første Spurs-sejr i otte år

Hvad der præcist gik forud for slagsmålet er uklart, men frustrationerne sad tydeligvis uden på trøjerne hos Arsenal-spillerne, som blev sendt hjem med et nederlag på hele 5-1 i semifinalen i Carling Cuppen. Det var første gang i otte år, at Tottenham slog Arsenal. 

Efter kampen var Arsenal-manager Arsene Wenger ikke overraskende skuffet:

-  Resultatet var brutalt, men jeg synes ikke, at det afspejlede spillet på banen, sagde Wenger, som bedyrede, at han ikke havde set episoden mellem Bendtner og Adebayor.

- Jeg ved intet om det. Helt ærligt, sagde Wenger.

I Tottenham-lejren var man derimod højt oppe at køre over sejren:

- Det gør mig utrolig glad på ikke mindst vores fans vegne, at vi nu skal til Wembley. Det er lang tid siden, sagde Tottenham-manager Sergio Ramos efter kampen.

I finalen venter enten Chelsea eller Everton, der mødes i den anden semifinale i aften.