Søren Frederiksen skifter til Viborg
Den svenske træner Hans Eklund fik sit ønske opfyldt, da den nye assistenttræner blev præsenteret i Viborg i dag.

Viborgs nye trænerteam er på plads. Det er lykkedes Viborg (VFF) at få klubens tidligere topscorer Søren Frederiksen fra førstedivisionsklubben Skive som ny assistenttræner for svenske Hans Eklund.

- Jeg har været utrolig glad for min tid i Skive, hvor jeg synes, at jeg har været med til at bygge noget rigtig spændende op, som der er en god fremtid i. Så det er bestemt med en klump i halsen, at jeg nu siger farvel til Skive, siger Søren Frederiksen til klubbens hjemmeside.

Søren Frederiksens kontrakt med Skive løb til næste år, men det er lykkedes Viborg at købe den nye assistenttræner fri fra kontrakten.  

- Det er et drømmejob for mig, og det er jeg selvfølgelig utrolig glad for, at vi nu har fundet en løsning på, som både Skive, VFF og jeg selv kan være tilfredse med. Der er ikke tvivl om, at VFF har en speciel plads i mit hjerte, og den er bestemt ikke blevet mindre nu, siger Søren Frederiksen.

Viborg-træner Anders Linderoth blev fyret for nogle uger siden. Det nye makkerpar tiltræder efter nytår, hvor de skal få holdet op over nedrykningsstregen.