sponsoreret indhold LED-pæren er ved at indtage danske hjem

LED-pærer er efterhånden blevet fast inventar i rigtigt mange hjem landet over. Det er en form for belysning, som har vækket stor begejstring hos forbrugere med interesse for bæredygtige og pengebesparende løsninger. Den nymoderne belysning har for alvor fået et gennembrud på det danske marked de seneste år. Halogenpærer, glødepærer og sparepærer taber terræn til de revolutionerende LED-pærer, som har mange unikke egenskaber.

Danskerne vælger LED-belysning til hjemmet og kontoret

Der findes mange former for belysning, men det er svært at hamle op med LED-baseret belysning, som har taget det danske marked med storm. Tidligere var det de såkaldte sparepærer, som var det store salgshit. Dog var der flere kritikpunkter af disse sparepærer, som bl.a. blev kritiseret for det flimrende lys og den langsomme opstart. Tilmed har der været stor kritik af de klassiske halogenpærer. Disse halogenpærer bruger nemlig så store mængder elektricitet, at man har planlagt at bremse salget af dem i 2016.

I forbindelse med kritikken af sparepærer og halogenpærer har der længe været ønsket en alternativ løsning, som nu er kommet i form af LED-pærer og spots. Denne nye form for belysning bliver ikke blot brugt i private danske hjem, men også hos virksomheder og institutioner i hele landet. I øjeblikket er vi midt i et stort teknologiskifte, som vil udvikle sig i mange år endnu. Der har tidligere været en vis skepsis over for energibesparende løsninger såsom LED-pærer og sparepærer, men denne skepsis er stille og roligt ved at forsvinde.

De kommende år kan man forvente at opleve, at halogenpærer og sparepærer vil blive presset ud af markedet, mens LED-pærer vil overtage en større del af markedet. Det er i hvert fald en forudsigelse, som de seneste års udvikling inden for lysteknologi peger på. Hvorvidt der kommer nye former for belysning de kommende år er svært at forudsige. Ikke desto mindre står det klart, at LED-belysning er kommet for at blive.

Mange penge at spare med LED-pærer og spots

Der er især én god grund til, at et stigende antal danskere har valgt at udstyre deres private hjem med LED-pærer og spots. Det skyldes i høj grad, at der er tale om en pengebesparende løsning, hvor den samlede besparelse kan være meget stor. Hvor meget man kan spare ved at skifte sine gamle pærer ud vil afhænge af flere forskellige faktorer. Man kan se det som en investering, hvor man kan tjene pengene hjem mange gange. LED-baserede løsninger er en anelse dyrere end andre løsninger, men disse udgifter vil meget hurtigt kunne tjenes hjem takket være strømbesparelser.

Find mere information om LED belysning her: Mrperfect.dk

Det anslås, at man kan spare op til 80-95 % af elregningen, hvilket er en meget stor besparelse, når man måler det op i kroner og øre. Der er mulighed for at spare mange tusinde kroner hvert år, hvis man udskifter belysningen i sit private hjem, i virksomheden eller i institutionen. Man skal selvfølgelig ud og investere i en masse pærer og spots, men det vil være både tiden, pengene og besværet værd. Efterfølgende kan man nemlig glæde sig over, at elregningen vil styrtdykke. Man sparer mange tusinde kroner, som man kan bruge til mere spændende formål.

Skån miljø og pengepung med LED-belysning

Vælger du at købe LED-pærer og spots til dit hjem, kan du først og fremmest glæde dig over, at du kan spare mange penge på dine årlige elregninger. Tilmed kan du glæde dig over, at du kan skåne miljøet. Det er nemlig en yderst miljøvenlig lyskilde, som bliver anbefalet af mange organisationer og myndigheder over hele verden. Disse pærer og spots bruger meget mindre strøm end de traditionelle lyskilder. Det betyder med andre ord, at denne nye form for lyskilde udleder mindre CO2, hvilket er positivt i forhold til miljøet. Derfor er det også en løsning, som vækker stor begejstring blandt miljøbevidste forbrugere. Hvis man både kan skåne miljø og pengepung vil det være en win-win situation, som falder i god jord hos langt de fleste forbrugere.

Ekstraordinær lang levetid på op til 30 år

Det er et faktum, at LED-pærer og spots generelt har en meget længere levetid end traditionelle pærer og spots. Den reelle levetid vil naturligvis variere fra produkt til produkt, men det er muligt at opleve en levetid på op til 30 år. Selvom engangsprisen er relativ høj, behøves man kun at skulle investere i belysning få gange i sit liv. Til sammenligning har en traditionel halogenpære en levetid på omkring 1,5 år. Man behøver dermed ikke være noget matematisk geni for at regne ud, at LED-belysning er den billigste løsning på sigt.

LED-lysstofrør fra LEDlife er en af de løsninger, som har skabt mest positiv opmærksomhed på det danske marked. LEDlife kommer med lysstofrør, som har en levetid på op til 50.000 timer. Det er derfor ikke uden grund, at der især er mange kontorer, værksteder og instutioner, som har investeret i disse lysstofrør.

Ovenstående indhold er sponsoreret

via Listen To News