Vanskabte bryster i 'Familien fra Bryggen': Didde vil være storbarmet
Linse er taget over til Didde for at være der, når hun skal have opereret bryster, og Didde vil meget gerne have lidt større bryster, end dem hun har nu.

Linses gode veninde Didde har et par bryster, som trænger til en opgradering. Derfor er Linse taget med på hospitalet for at være ved Diddes side, når de skal opereres.

Det kan du se i aftenens afsnit af 'Familien på Bryggen' på TV3 klokken 20, og det er nok meget godt, at Linse er taget med, for Didde er mægtig nervøs:

- Didde er så spændt, at den ikke skal hives ret meget længere, fordi så tror jeg, hun begynder at græde og sådan noget. Så bliver hun ked af det, for det er meget følsomt og spændende, siger Linse.

Ja, det er næsten for spændende.

Hvor store skal de være?

Didde har kæmpet med, at hendes bryster er blevet knap så kønne over tid, men Linse må nok indrømme, at hun bliver overrasket, da hun ser dem:

- Det ser virkelig vanskabt ud det bryst, og jeg kan kræftedeme godt forstå, der skal ske noget.

Det skal der, og gerne en hel del. Derfor forsøger Didde også at snyde sig til liiidt større bryster, da lægen spørger, hvad hun har i af størrelse nu. Hun har tidligere sagt et mindre tal, men nu prøver hun lige lægen af.

Didde vil nemlig så gerne have 600 ml eller mere i brysterne, nu hun er i gang - se selv her i klippet, hvordan hun joker med lægen.

Får Didde så større bryster? Se med i aften på TV3.