Prins spiste frokost med skoleelever
Prins William var på arbejdet som helikopterredder, da sulten meldte sig. (Foto: Foto: Stefan Rousseau/AP)
Den engelske prins William tog pause fra sit arbejde som co-pilot og redder og spiste frokost sammen med en flok forvirrede skoleelever.

Selv for en prins kan sulten melde sig, mens man er på arbejde.

Og så er der ikke andet at gøre end at finde den nærmeste kiosk, supermarked eller i dette tilfælde skolekantine, hvor man kan stille sulten. Det var lige netop, hvad den engelske prins William gjorde en helt almindelig onsdag. Det skriver Hello! Magazine.

Men for eleverne på den skole, hvor prinsen indtog sin frokost, var det langt fra en helt almindelig onsdag. William, der ikke formåede at gemme sig i sine sorte overalls, blev hurtigt spottet af flere elever på skolen. De tog billeder af prinsen og lagde dem op på det sociale netværk Twitter.

- Når du kommer ind i spisestuen og ser prins William, der får sig lidt frokost, skrev en af eleverne, Niamh Crawley, efterfulgt af en overrasket smiley til billedet af prinsen.

En anden elev, Elena, der ikke var i skole den dag, fik en besked fra sin veninde om, at hun var gået glip af prins William. Til det skrev Elena på Twitter:

- Så den dag, jeg ikke er i skole, er den dag, hvor prins William lander en helikopter på marken, og der er cannelloni på menuen. Jeg ved ikke, hvad jeg er mest ked af at gå glip af, joker hun.

Mens prinsen fik en omgang varm cannelloni, der er kødfyldte pastarør, tog han sig en velfortjent pause fra sit arbejde ved East Anglian Air Ambulance. Her er William ansat som redder og co-pilot, og han havde den dag transporteret læger fra et nærliggende hospital. Derfor var han tæt på John Henry Newman-skolen i Hertfordshire, som frokostvalget faldt på, da sulten meldte sig.

Se billedet af prins William her.

Og tweetet fra Elena her.

 

/ritzau/FOKUS
via Listen To News