Blogindlæg Nanna Lüders: Vi er voldsomt rige

Nanna Lüders, sangerinde, sangskriver, samfundsdebattør, maler og forfatter.

Jeg er ikke socialist, snarere en stærkt indigneret old school social-demokrat.
Jeg kan lide sunde virksomheder hvor medarbejderne blir behandlet ordentligt, modsat et kommunistisk velmenende cirkus hvor alle er medbestemmende og intet kommer nogen vegne.

 

Forleden lavede jeg et interview i Avisen.dk, hvor der står sådan cirka ingenting af det, jeg sagde.

Ikke fordi det er overraskende. Det handlede om en video, jeg har lavet. Men så er det jo godt at jeg selv kan skrive interviewet her.

Nanna, hvorfor har du lavet denne her video?

Mig: - Det har jeg, fordi jeg er rasende over den måde, som mennesker bliver behandlet på i Danmark.

Vi er ikke et fattigt krigshærget land. Vi er voldsomt rige. Og hvorfor er vi det? Det skal jeg sige dig. Det er vi, fordi vi et et af de lande i verden, som arbejder mest. (tjek min bibel: Danmarks Statistik).

Jeg spørger: Hvem genererer alle de milliarder, der er i samfundet?

SAMTIDIG BLIVER vi kastet rundt som slaver, udskiftet med billige polakker, forfulgt og kaldet snyltere,hvis vi bliver arbejdsløse. Svigtet, hvis vi bliver syge. Gamle sidder på lokummet og venter en time før de får tørret r... Vi bliver tilbudt håbløse forhold mens vi er unge under uddannelse og stigmatiseret, hvis vi skulle blive uarbejdsdygtige på grund af en arbejdsskade. Og hvis vi anker, får vi frataget vores livsgrundlag. Det kan være helt op til 10 måneder uden indtægt, mens sådan en sag står på.

Jeg spørger: Hvem genererer alle de milliarder, der er i samfundet?

Det gør hr. og fru Danmark, der hver eneste dag gør deres pligt og knokler som gale. Som tak afleverer de halvdelen af deres løn med en forventning om, at de bliver grebet, hvis de falder.

DET, DER ER MIT budskab, kære venner, og har været det i ti lange år, det er:

Alle jer i Danmark, der ikke har noget at miste: Jer, der er arbejdsløse. Jer, der er syge. Jer, der er psykisk syge. Jer, der er hægtet af samfundet på grund af en arbejdsskade. Jer, der har en mor eller far, der lever under uværdige forhold på plejehjem. Jer, der har en mor eller far der ligger og lider unødigt på hospitalet, fordi der ikke er mandskab nok. Jer unge som kæmper med umulige uddannelses-forhold.

Jeg vil gerne lave en facebook-side der hedder" hit med pengene". Det er da en start. Vil I gerne have det?

Kort sagt: Unge og gamle og børn og flygtninge, hele molevitten!!

Alle jer, der bliver snydt, svigtet, forfulgt, snyltet på, stigmatiseret, ignoreret.

Til jer har jeg et budskab.

Stå sammen under mottoet:

HIT MED PENGENE!

HIT MED DET DER ER VORES!

VORES PENGE!

VORES LAND!

HVER TIRSDAG den første i måneden klokken 17, efter ungerne er hentet. Tag ind på Christiansborg, på med pirathatten og dødningeflaget. Det værste der kan ske, er at det blir dødhyggeligt. 
Og hjælp dem, som har svært ved at komme rundt, med at møde op. Transport er det sværeste, når man er syg. Hjælp hinanden. Find evt hinanden på gomore.dk. Alle skal med, osse dem i rullestol. Gør det nu, hvad har i at miste?

Organiser jer. Lav en side, der hedder "hit med pengene.dk"

I kan ikke kæmpe denne kamp, hver for sig i jeres små facebook-interesse-grupper. I kommer aldrig nogen vegne.

Jeg synes personligt, det ville være fedt med pirat-stilen. Der er power i humor. Jeg vil gerne lave en facebook-side der hedder" hit med pengene". Det er da en start. Vil I gerne have det?

Det var det, jeg ikke fik med i mit interview på Avisen.dk.

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.