Direktør på jobcenterkursus: Så idiotisk, jeg kunne græde
Systemet får en til at føle sig som en nasser, der burde skamme sig, og som skal kontrolleres ved hver en lejlighed, siger Kenneth Harlow, der er forskningsdirektør. (Foto: Arkivfoto /Scanpix)
Forskningsdirektør og ph.d. i biokemi er frustreret over mistilliden til alle ledige.

- Det var så idiotisk, at jeg kunne græde. Tænk at samfundet bruger penge på at lære mig at skrive et CV!

Sådan siger Kenneth Harlow på 57 til Berlingske.

Han er forskningsdirektør og har en ph.d. i biokemi. Men da han sidste år for første gang prøvede at melde sig ledig, skulle han til de samme kontrolsamtaler og kurser som andre arbejdsløse akademikere.

Hans tidligere arbejdspladser tæller Københavns Universitetet, Danisco, Novo Nordisk og række små og mellemstore, nystartede teknologivirksomheder, og han har haft en årsløn, der nærmede sig en million.

Kenneth Harlow kunne godt leve med, at han nærmere fungerede som en ekstra konsulent for de andre ledige. Men den store mistillid i systemet gik ham meget på.

- Jeg har et velernæret ego, så jeg klarer mig. Men jeg er virkelig vred over den måde, man taler ned til ikke kun mig, men alle arbejdsløse. Systemet får en til at føle sig som en nasser, der burde skamme sig, og som skal kontrolleres ved hver en lejlighed, siger Kenneth Harlow til Berlingske.

Han har i september fundet et lederjob igen – gennem sit eget netværk.

via Listen To News