Blogindlæg Vil DF lade syge og handicappede betale Løkkes og LA's fede fest?
I mit arbejde som frivillig bisidder og med min bistand til syge over hele landet fik jeg for nylig henvendelse fra en borger, der efter 39 år som ansat af Århus kommune, fik stoppet sine sygedagpenge på trods af alvorlig sygdom.
Ulf Harbo er medlem af kommunalbestyrelsen i Norddjurs Kommune for Enhedslisten, og er folketingskandidat. Det meste af fritiden - fra både kommunalpolitik og jobbet som friskolelærer - bruger Ulf Harbo nu på at være bisidder og samfundsdebattør. Bisidder-opgaverne gælder primært borgere i hele Danmark, som er udsat for ulovlig og skadelig sagsbehandling af deres egen lokale kommune - især i deres personlige sager om sygedagpenge, fleksjob og førtidspension.

Tak til Lars Løkke og Anders Samuelsen for at melde klart ud hvad de ikke vil.

For det er jo sikkert som amen i kirken at en blå regering ikke vil forhindre, at syge mister sygedagpenge efter kun 22 uger.

At de ikke vil halvere genoptjeningsperioden. At de ikke vil nedlægge jobcentrene. At de ikke vil rulle førtidspensions og fleksjobreformen tilbage, og at de ikke vil fjerne den gensidige forsørgerpligt for alle, så det kan betale sig at arbejde for dem hvis ægtefæller er parkeret i kontanthjælpssystemet eller får pension.

DE BLÅ PARTIER bruger meget tid på at argumentere med økonomisk ansvarlighed. Til det må vi bare sige at det er dybt uansvarligt når en blå regering med uretfærdig lovgivning tager syge og arbejdsløses sidste øre og bruger midlerne på skattelettelser.

Det er dybt uansvarligt at parkere syge på kontanthjælp hvor de udvikler både fysiske og psykiske lidelser der belaster vores sundhedssystem yderligere.

Ikke bare er det dybt økonomisk uansvarligt at parkere syge og handicappede på kontanthjælp. Det er umoralsk og under borgerlig værdighed. Rigtig mange af dem, som er blevet parkeret uden en øre i indtægt, er mennesker, som har arbejdet, betalt skat og betalt til A-kasse i årevis.

I mit arbejde som frivillig bisidder og med min bistand til syge over hele landet fik jeg for nylig henvendelse fra en borger, der efter 39 år som ansat af Århus kommune, fik stoppet sine sygedagpenge på trods af alvorlig sygdom.

UDEN EN ØRE i offentlig forsørgelse mistede hun sit hus og bor nu i en lille billig lejebolig.

Forsikringerne og fagforeningskontingentet er opsagt og hun kæmper nu i sin hverdag med at få kontanthjælpen til at dække de faste udgifter, sund mad og medicinen.

At behandle syge borgere så uansvarligt, som den blå blok lægger op til ud, fra snæver kassetænkning er dyrt, ikke kun for den ramte, men også for ægtefæller, forældre og børn. At de borgerlige partier har mistet al indsigt i sociale forhold i deres jagt på mere til sig selv og deres egen fede fest er skræmmende.

Enhver med et hjerte ved jo at er du ramt af alvorlig sygdom eller ulykke  har du brug for tryghed, ro og stabilitet, ikke økonomisk ruin.Løgnen om at det er syge og handicappede på kontanthjælp der skal redde Danmarks konkurrenceevne siges igen og igen.

Løgnen om at det er den offentlige sektor der hindrer det frie erhvervsliv og mere velstand er de blå partier mantra - Hvad er det for noget vrøvl???

Vi skal være stolte over vores offentlige velfærdsinvesteringer. Vi skal kæmpe for at bevare vores offentlige sektor der sikrer stabilitet og ro i globale kriser. Vores offentlige investeringer sikrer erhvervslivet.

VORES SKAT financierer en stor og innovativ medico-industri gennem et offentligt betalt sundhedssystem og har gjort os til førende på verdensmarkedet.

Vores fælles bygge og anlægsinvesteringer skaber arbejdspladser, også til fattige sydeuropæere. Vores fælles investeringer i energiforsyning, har skabt en verdensomspændende vindmølleindustri. Vores investeringer i forskning har hjulpet danske virksomheder ud på det globale marked og vores fælles investering i IT og digitalisering af det offentlige system har skabt et stort privat marked der lige nu skriger på arbejdskraft. Så erhvervslivet nyder godt af vores fælles investeringer.

Desværre har det private siden VKO tvang kommunerne til at udlicitere i stigende grad fået lov at skabe profit på skatteborgernes regning. Det skal være slut.

Vi har set konkurser, korruption og bestikkelse. Nu er det de syge og arbejdsløses tur til at blive løftet af fællesskabet. Hver krone vi investerer i mennesker kommer jo igen. Alle de offentlige midler, der kanaliseres over i overførselsindkomster sættes jo i omløb i det lokale boligmarked og handelsliv frem for at ende i skattely. Det danske velfærdssystem er grundlagt på den model, at vi gennem vores skat investerer i hinandens velfærd med grønne og sociale investeringer.

AT DET PRIVATE erhvervsliv får en stor bid af kagen, er den danske genistreg.

Der vil de blå partier en anden og meget risikofyldt vej. De vil sælge vores offentlige sektor til korrupte virksomheder i skattely, og bilder danskerne ind at det vil styrke velfærden for alle.

Sandheden er jo at det kun er de få der kommer med til festen. Den blå regering og dens udsalg af danske værdier kan kun samle 30 procent af vælgerne. Desværre bliver de blå fantaster og deres fede fest på danskernes regning støttet af Dansk Folkeparti der med falske løfter er villig til at lægge Løkken om halsen på danskerne og sende regningen videre til de syge, handicappede og arbejdsløse.

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.