TERROR I KØBENHAVN DF’er: R og S er ansvarlige for terrorangreb
- Jeg synes, vi skal lade den stå et øjeblik og tænke over, hvad påstanden er. Det er absurd at påstå, at det en gal mand gør i weekenden skulle være vores skyld, siger Camilla Hersom (R) om anklagen. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix)
En folketingskandidat fra Dansk Folkeparti retter nu skarp kritik mod De Radikales udlændingepolitik.

Det er Socialdemokraterne og De Radikale, der er ansvarlige for weekendens terrorhandlinger i København.

Det mener folketingskandidat for Dansk Folkepartis (DF) Aia Fog.
Umiddelbart før mindehøjtideligheden mandag aften på Østerbro skrev hun på Facebook:

"Jeg anklager: Var det ikke for regeringens modstand mod at udvise kriminelle udlændinge, som DF ønsker, så var terroristen blevet udvist efter sin seneste dom på 2 års fængsel for grov vold. Så både de Radikale og Socialdemokraterne har et direkte medansvar for, at vi ikke undgik dette frygtelige terrorangreb med to dræbte og 5 sårede betjente. Nu vil jeg tilslutte mig mindehøjtideligheden på Gunnar Nu Hansens Plads."

Aia Fog er også bestyrelsesmedlem i Trykkefrihedsselskabet og uddyber sit angreb over for TV2:

- De Radikale har været primus motor i hele den udlændingelovgivning, der har ligget til grund for den massive indvandring siden 1983, hvor udlændingeloven blev vedtaget og som De Radikale var pennefører for, siger Aia Fog, der ikke kan forstå, hvis nogle mener, at hun med kommentaren forsøger at slå politisk plat på en tragedie.

De Radikales gruppeformand, Camilla Hersom, fejer kritikken af banen.

- Jeg synes, vi skal lade den stå et øjeblik og tænke over, hvad påstanden er. Det er absurd at påstå, at det en gal mand gør i weekenden skulle være vores skyld, siger hun til TV2.

Weekendens angreb i København kostede en 37-årig jødisk mand og en 55-årig filminstruktør livet. Fem politibetjente blev såret.

via Listen To News