Voldsofferet Nanna: Det gør mig vred på systemet
- Det må simpelthen bare ikke ske. Man kan ikke bare melde sig ud af samfundet og sige, at man ikke vil have hjælp, siger Nanna Skovmand til Ekstra Bladet. Privat
Nanna Skovmand siger til Ekstra Bladet, at hun bliver forskrækket og vred når hun hører, at flere af de unge fyre, der er varetægtsfængslet for overfaldet på hende, var kendt i forvejen af Københavns Kommune.

23-årige Nanna Skovmand er træt af at sig selv som et offer. Godt nok blev hendes ansigt maltrakteret, da hun juleaften med sin kæreste var udsat for et voldsomt overfald på Vesterbro i København.

Hun delte på Facebook selv chok-fotoet af sit forslåede ansigt. Et foto, der blev delt helt vildt og skabte kæmpe debat.

Men Nanna Skovmand har ikke lyst til at være sådan en, det er synd for. Til Ekstra Bladet siger hun mandag, at sagen skal bruges politisk og konstruktivt.

LÆS OGSÅ: Kommunen var advaret: Nannas voldsmænd kendt som problembørn

Samme avis kan afsløre, at kommunen i forvejen kendte til flere af de unge, der nu sidder varetægtsfængslet i sagen. Kommunen prøvede at hjælpe de unge og deres familie, men familierne og drengene afviste at samarbejde.

- Det må simpelthen bare ikke ske. Man kan ikke bare melde sig ud af samfundet og sige, at man ikke vil have hjælp, siger Nanna Skovmand til Ekstra Bladet.

Hun siger videre, at hun ikke er vred på de unge, men på systemet. Det er, synes hun, systemets og samfundets skyld, at drengene kom så langt ud. Og det gør hende ked af det på drengens vegne.

Nanna Skovmand er så småt ved at komme sig fysisk og psykisk oven på det voldsomme overfald.