Elev voldtog sin lærer i fængslet
En kvindelig lærer blev voldtaget af en af sine egne elever i Eyman-fængslet i USA. Eleven var i forvejen idømt 30 års fængsel for voldtægt. Colourbox
En 19-årig fange tvang sig til sex med sin lærer i fængslet.

En kvindelig lærer blev for nylig brutalt overfaldet og voldtaget af en af sine egne elever i Eyman-fængslet i Arizona, USA, hvor 1300 voldtægtsmænd, pædofile og andre sexforbrydere afsoner deres straf.

Det skriver det amerikanske nyhedsbureau AP.

Episoden fandt sted i januar, hvor kvinden på egen hånd - kun udstyret med en radio til at slå alarm - skulle undervise fangerne.

Efter timen forlod alle elever lokalet med undtagelse af den 19-årige Jacob Harvey, der afsoner en straf på 30 år for voldtægt.

Han bad den kvindelige lærer om at åbne døren til et toilet, hvorefter han dolkede hende i hovedet med en kuglepen, kastede hende omkuld på gulvet og voldtog hende. Selvom hun flere gange skreg på hjælp, dukkede ingen op.

En tidligere vagt på stedet, Carl ToersBijns, mener, at episoden med al tydelighed understreger sikkerhedsproblemerne i fængslet.

"Her har vi en fyr, der er helvedes farlig... og så er han anbragt i et miljø, hvor han har mulighed for at begå kriminalitet på grund af underbemanding," siger Carl ToersBijns til Daily News.

Eyman-fængslet afviser kritikken med henvisning til, at risikoen for at blive overfaldet følger med jobbet.

Yderst farlig fange

Jacob Harvey var kun 17, da han første gang begik voldtægt. Her ringede han på hos en kvinde og bad om et glas vand, hvorefter han trængte indenfor og tævede og voldtog kvinden foran hendes to-årige barn.

Han stak af - nøgen - da kvindens samlever dukkede op, men blev siden fundet på grund af dna-spor.

Tre uger efter voldtægtsepisoden i Eyman-fængslet overfaldt Jacob Harvey endnu en medarbejder. Interne mails fra fængslets direktør, Charles Ryan, viser, at fængslet nu udstyrer personalet med pebersprays for at afværge lignende episoder i fremtiden.

via Listen To News