Stjerne efter dødsfald: Mit hjerte er knust
Miley Cyrus' hjerte er knust, efter hendes hund blev dræbt af en prærieulv. Her ses hun til en koncert i London. Foto: Jonathan Brady/AP
Miley Cyrus har det meget skidt, fordi hendes hund er blevet dræbt af en prærieulv. Sangerinden bebrejder sig selv.

Der går nok noget tid, inden Miley Cyrus igen bliver vækket af en lykkelig og logrende hale. Sangerindens hund er nemlig blevet dræbt af en prærieulv, og superstjernen er knust over dødsfaldet.

Det skriver Female First.

Debat og nyheder på Avisen.dk på Facebook - klik her og bliv ven med os nu

- Det eneste, jeg har lyst til lige nu, er at lægge mig ned på min pude og græde. Så kan jeg tænke på, hvad jeg skulle, kunne og burde have gjort for at forhindre tragedien, skriver den unge sangerinde på Twitter.

Og Cyrus' bebrejder i høj grad sig selv for hunden Floyds dødsfald. Hun mener nemlig, at hun havde et moderligt ansvar, som hun ikke kunne leve op til.

- Jeg er stadig selv et barn, som er afhængig af sin mor. Jeg kan søge trøst hos hende, når jeg er ked af det, bange eller ensom. Og sådan var det også for Floyd. Jeg var hans mor. Og jeg ved ikke, om skyldfølelsen nogensinde vil forsvinde, siger den 21-årige Wrecking Ball-hitmager.

Selv om Miley Cyrus er knust over tabet af sin hund Floyd, fortsætter hun sin "Bangerz"-turne. I den forbindelse kommer hun den 4. juni til København, hvor hun spiller koncert i Forum.

Newspaq

via Listen To News