Løkke klædt af til skindet: Tjek 'Påklædnings-Løkke'
Lars Løkke Rasmussen og Venstres tøjindkøb ligger lige til højrebenet for satirikere. Blandt andet kan man nu erhverve sig ‘Påklædnings-Løkke.’

Politikens Ole Rasmussen skriver på Twitter, at “ATS skal hilse og sige, at Lars Løkke IKKE ønsker sig bløde pakker til sin 50 års fødselsdag. “

Og det er rent faktisk i dag, at Venstres formand kan fejre rundt. Det sker til tonerne af lokale partiformænd, der kræver svar på hvad der er op og ned i tøjsagen og et folkedyb, der morer sig kosteligt over Venstre-formandens forkærlighed for luksus.

Tegne og skrive-virksomheden MyrthueLarsen var lynhurtige til at indfange historien i satiretegningen 'Påklædnings-Løkke,' der nu er bragt af en lang række danske medier.

“Venstres formand er blevet klædt godt og grundigt af i medierne de seneste par dage. MyrthueLarsen hjælper med at få ham klædt på igen,” skriver virksomheden på sin Facebookside.

Blandt andet kan man give Løkke sko på, der koster “mindst 2000 kroner,” og et par underbukser til den nette sum af 899.

Hvorfor ikke nye tænder også?

De fleste kommentarer på de sociale medier kredser om Løkkes hang til luksus:

“Jeg hørte lige i Radio Syd, at Lars Løkke skulle være født ved Vejle for 50 år siden og at han i fødselsdagsgave ønsker sig masser af boxershorts, fribillet til fly på 1. klasse og et kæmpe fadølsanlæg, alt ifølge Radio Syd,” skriver Erik Strand Jensen på Facebook.

troensjohnsen skriver på Twitter: “Lad nu Lars Løkke være. Alle ved, du ikke kan flyve på Olie Sheik-klasse i det samme skræddersyede jakkesæt to gange”

En mener, at Venstre burde være gået linen helt ud og have givet Løkke en ‘complete makeover’ nu hvor man var i gang:

“Undrer mig over Venstre ikke også har købt nye tænder til Løkke nu de var i gang med at spendere på at gøre ham præsentabel,” skriver fessor9000.