Angelina viser sig frem efter operation
Her ses Angelina til premiere i London sammen med Brad Pitt (i baggrunden). Foto: AP / POLFOTO
Den dobbelt brystopererede skuespiller Angelina Jolie viste sig offentligt for første gang søndag i London.

Den amerikanske skuespiller Angelina Jolie stjal billedet, da hun søndag i London sammen med sin mand Brad Pitt for første gang trådte offentligt frem efter sin dobbelte brystoperation.

Mødet med fans og medier skete i forbindelse med premieren på zombifilmen "World War Z", der har Brad Pitt på rollelisten. Det er første gang Jolie viser sig i en større offentlighed, efter hun i maj fik begge sine bryster erstattet med nye af helbredsmæssige hensyn.

Operationen har skabt debat over hele verden, da hun som prisvindende verdensstjerne - der også kendt for sin skønhed - tog den kontroversielle beslutning.

Ifølge det amerikanske medie US Weekly så Angelina Jolie ud til at være i glimrende form og ved godt helbred.

Skuespilleren fortalte journalister på stedet, at "hun har været meget glad for at se, at der er kommet flere diskussioner om kvinders helbred."

- Jeg har det skønt, siger Angelina Jolie ifølge US Weekly og tilføjer:

- Det er Brads aften i aften.

Angelina Jolie, som er mor til seks børn, hvoraf de tre er adoptivbørn, valgte at få fjernet sine bryster, fordi hun ifølge læger levede med en temmelig høj risiko for at udvikle brystkræft. Hendes mor døde af kræft i 2007.

Brad Pitt og Angelina Jolie mødte fans og medier på Leicester Square i London, hvor der er premiere på filmen World War Z.

/ritzau/