Ny Borgen-stjerne i nærkontakt med Clooney
En målløs Julie Agnete Vang Christensen i tæt omfavnelse med George Clooney. Foto: YouTube / DnB NOR
Danske Julie Agnete Vang Christensen optræder snart i DR's 'Borgen'. Men inden har hun været på 'uventet bryllupsrejse' med George Clooney.

Snart vil danskerne lære hende at kende som Nete Buch, en er stor fan af statsminister Birgitte Nyborg.

Det sker i DR's dramaserie 'Borgen', men inden har skuespiller Julie Agnete Vang Christensen været med i hele to reklamefilm i tæt omfavnelse med Hollywood-stjernen George Clooney. Det skriver BT.

- Jeg har ikke haft det store behov for at eksponere det. For det første er det en norsk reklame, den vises ikke i Danmark. For det andet så er det jo en reklame. Den er let eksekveret og er ikke det store kunsthåndværk for hverken George Clooney eller mig, siger Julie Agnete Vang Christensen til avisen.

Men det ændre ikke på, at den danske skuespillerinde har prøvet en rolle, som mange kvinder nok vil misunde hende.

I den første reklamefilm for norske bank DnB Nor spillede Julie Agnete Vang Christensen en meget heldig kvinde, der fortumlet vågner dagen efter sit bryllup med George Clooney. I den næste reklamefilm er parret på bryllupsrejse i Mexico, og på de to dage, det tog at optage de to film, fik danskeren et godt kendskab til superstjernen.

- Han er fantastisk. Han er meget sød og utrolig dygtig. Dengang jeg skulle møde ham første gang, var jeg da ret spændt på det. Men der gik ikke mere end fem minutter, og så var han jo bare et helt almindeligt menneske, siger Julie Agnete Vang Christensen til BT.

Kilde: BT