Cameron Diaz bryster, svampede og smeltede
Cameron Diaz var 16 år, da hun startede som model for Elite Model Management. Da hun var 21 medvirkede hun som skuespiller i sin første film. (Foto: Foto: Scanpix, AFP, CRISTINA QUICLER)
Det varme vejr i Atlanta fik Cameron Diaz' falske filmbryster til at falde sammen og ende nede ved navlen.

Under en varm filmoptagelse faldt Cameron Diaz kostume-bryster sammen og gav den smukke skuespillerinde et skræmmende indblik i, hvad alderen kan gøre.

- Vi filmede i Atlanta, og det var så varmt, at de blev helt svampede. Da vi var færdige, hang de helt nede om livet på mig, fortæller hun i det britiske tv-show "The Graham Norton Show".

De falske bryster var en del af et kostume til filmen "Du kan vente dig", hvor Cameron Diaz spiller en gravid mor. Da brysterne smeltede, blev den slanke skuespillerinde først skræmt over, hvordan hun så ud.

- Men så tænkte jeg, at det kommer jo til at ske før eller siden alligevel, siger hun til Graham Norton.

Den 39-årige skønhed er dog ikke synderligt mærket af tidens tand, selvom de 40 år lurer lige om hjørnet. Hun går meget op i at holde sig i form, og skulle hun en dag blive gravid, vil hun forsøge at holde den slanke linje bagefter.

- Hvis jeg skal have et barn, vil jeg være så stærk som nogensinde, så jeg kan klare de søvnløse nætter, siger stjernen.

Og alderen bekymrer hende heller ikke. Faktisk føler hun sig meget bedre tilpas, efter hun er kommet forbi de forjættede 20'ere, hvis udseende Hollywoods skuespillerinder ellers jagter i stor stil.

- Jeg har på ingen måde lyst til at være i 20'erne igen. Det var det rene tortur for mig. Dengang kunne jeg ikke vente med at komme op i 30'erne, siger den veltrænede Diaz.

Til august fylder den blonde skuespillerinde, der har vakt latter over hele verden med film som "Vild med Mary" og "Charlie's Angels", 40 år.

via Listen To News