Pytlick: Med Fruelund følger ingen afslapning
Katrine Fruelund og Rikke Skov kan ikke redde OL-billetten alene. Alle skal bidrage, lyder det fra Pytlick. (Foto: Foto: Claus Bonnerup/POLFOTO / POLFOTO)
Håndboldlandstræner Jan Pytlick mener ikke, at Katrine Fruelund og Rikke Skov alene kan skaffe OL-billeten.

Med forstærkningen af kvindelandsholdet i håndbold i form af Rikke Skov og Katrine Fruelund skulle chancen for en dansk sejr i aften over Tunesien i OL-kvalifikationen været øget betragteligt.

Landstræner Jan Pytlick advarer dog de andre spillere mod at tro, at de tilbagevendte veteraner kan klare ærterne selv.

- Udfordringen bliver at sørge for, at der ikke er spillere, der begynder at slappe af, fordi Fruelund og Skov er kommet til.

- Man ser det nogle gange ske ude i klubberne, når skadede profiler vender tilbage. Men alle skal løfte sig med dem, siger Pytlick.

Han er ikke så bekymret for, om forstærkningerne nu er spillet helt ind på holdet. Fire træninger er alt, hvad det er blevet til siden sidste weekends DM-finaler, og det er ikke alverden.

Specielt ikke, når man tænker tilbage til marts måned, hvor Danmark med kun tre træninger i benene mødte Kroatien i EM-kvalifikationen for nogle måneder siden og virkede langt fra sit topniveau.

- Nej, men det bliver anderledes her. Det virker som om, at folk er mere håndboldskarpe nu. Selv om de har haft et hårdt program, så er de også oppe i et andet gear, end de var i marts, lover landstræneren.

Han glæder sig til gensynet med Gigantium i Aalborg, hvor OL-kvalifikationskampene spilles, og hvor Danmark ved EM i 2010 vandt tre kampe af tre mulige.

- Det må give os nogle procenter at have sådan en hjemmebane. Vi er vant til at spille mange landskampe i Danmark og er vant til det pres, der kan være ved at spille hjemme, og derfor bør det komme os til gode.

Danmark møder Tunesien klokken 20.15. Vinder Danmark den kamp og lørdagens opgør mod Den Dominikanske Republik, er OL-billetten hjemme, hvis ikke tuneserne besejrer Rusland.

via Listen To News